Next: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

Over ons

Over ons

Mud Masters

Een uitdagend hindernisparcours gebaseerd op echte militaire stormbanen!

overons_korpsmariniers

Je ontsnapt op ons fysiek en mentaal uitdagende parcours aan de dagelijkse sleur en overwint samen met je vrienden de meest spectaculaire hindernissen. Zo ben je voor één dag de actieheld die je altijd al hebt willen zijn.

Door de verschillende afstanden van 6, 12, 18 en 42 kilometer is het voor velen een realistische uitdaging. Bij Mud Masters draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt. En als het moment daar is, is het tijd om dat voldaan te vieren met een welverdiend finishbiertje. Work hard, play hard!

Jaarlijks 60.000 Mud Masters sinds 2012!

Op 6 oktober 2012 organiseerden we ons eerste evenement voor 4.000 deelnemers in Haarlemmermeer. Daarmee werd obstacle running als nieuwe sport op de kaart gezet in Nederland.

Sindsdien finishen er jaarlijks ruim 60.000 Mud Masters op onze wereldse festivalterreinen in Haarlemmermeer, in Biddinghuizen en op Airport Weeze. Door die verschillende locaties, en doordat we continu werken aan nieuwe en spectaculairdere hindernissen, staat je elke editie een geheel nieuwe belevenis te wachten!

Quote

“Een strak georganiseerd evenement van wereldklasse!”

Collin Müller (Oostenrijk)

Contact

Deelnemers

Dus je gaat meedoen? Goed bezig!

Vragen? Neem contact met ons op!


Vrijwilligers

Het is bijna net zo leuk als meedoen: Meehelpen als vrijwilliger tijdens onze evenementen!

Vragen? Aanmelden? Neem contact met ons op!

Pers

We staan je graag te woord over onze evenementen en organisatie. Als verslaggever of persfotograaf ben je bovendien van harte welkom om onze stormbaan zelf te komen ervaren en hiervan verslag te doen.

Vragen? Aanmelden? Neem contact met ons op!

Partnerships

We kijken graag naar de mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking.

Vragen? Potentiële interesse? Neem contact met ons op!