Next: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

Load Carry

Deze fysieke en mentale beproeving vraagt het uiterste van je doorzettingsvermogen!

100% spierpijngarantie!

Als je na de Buddy Carry denkt dat de Load Carry een makkie is, dan heb je het goed mis. Een zandzak van 20 kilo (!) in je nek dragen op een parcours van een paar honderd meter, is namelijk héle andere koek! Genadeloos? Jazeker! Een ijzersterke test in doorzettingsvermogen, zowel fysiek als mentaal? Nou en of! 100% spierpijngarantie? Check!

Kracht

Teamwork

Conditie

Skills

Adrenaline

Load Carry 2.0

Alleen voor de grootste krachtpatsers!

Is de reguliere Load Carry niet zwaar genoeg voor jou? Probeer non-stop te rennen met de zandzak. Is-ie nog steeds niet zwaar genoeg? Draag de zandzak dan met gestrekte armen boven je hoofd!

If you’re going through hell… Keep going!

Winston Churchill

Bij het Korps Mariniers

De laatste loodjes

Vaak wordt tijdens militaire opleidingen aan het einde van een oefenweek een Load Carry ingepland om ‘het weekend te verdienen’. Allerlei materialen, zoals zandzakken, jerrycans en autobanden, worden wel 2 à 3 uur lang (!) meegesleept tijdens deze vorm van allround fitnesstraining. Dan valt onze Load Carry ineens reuze mee, toch?

Deze hindernis is mentaal nog het allerzwaarst. Je wilt halverwege opgeven omdat de verzuring optreedt, maar als je de ronde mét zandzak dan toch uitloopt, ben je f*cking trots.

Mark O’Bright (Canada)

Volgende hindernis:

Horizon Climber

Een avontuurlijke wateroversteek.

Naar obstacle