Next: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

Execution

Je weet dat je zo naar beneden knalt. Maar wanneer…? Dat bepaal jij niet zelf!

Totale overgave

Stel je voor: Je staat op een platform, 5 meter boven het water, en het enige dat je kunt doen is afwachten en je overgeven aan de situatie. Dan hoor je een knal en verdwijnt de bodem plotseling onder je voeten. Je schiet naar beneden. Het is tijd voor Execution!

Kracht

Teamwork

Conditie

Skills

Adrenaline

EXECUTION 2.0

Alsof dit nog niet spannend genoeg is, wordt er op een geheime locatie al gebouwd aan proefopstellingen van Execution 2.0… We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen via Facebook!

“Te gek dat Mud Masters zo vernieuwend durft te zijn!”

Floris van de Laar (Nederland)

Test #61

Na 60 testsessies in ons obstacle lab, was het op 17 februari 2016 tijd voor het echte werk. Op die legendarische dag werd de Execution voor het eerst in het openbaar getest. ‘Slachtoffers’: Twee Mud Masters-teamleden die het kortste touwtje hadden getrokken. Locatie: Een oude haven met een watertemperatuur van 2 graden Celsius…

Fun fact

Die testsessie zag er zo spectaculair uit, dat we de volgende dag in de lokale krant stonden met speculaties over een nieuw televisieprogramma voor waaghalzen!

Behind the scenes

Ons team van parcoursbouwers is 8 maanden bezig geweest met het bedenken, testen, doorontwikkelen en optimaliseren van de Execution.

Oprichter André vertelt je over dit proces:

“Je hebt totaal geen controle als je daarboven staat. Dat maakt je helemaal gek, maar is ook zó vet!”

Julia Esteban (Spanje)

Volgende hindernis:

Mud Crawl XXL

Laag blijven!

Naar obstacle