Next: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

Buddy Carry

Als een eenheid naar de overkant!

Teamwork to the max!

Mud Masters is teamwork. Dat jij en je maatje echte teamplayers zijn, gaan jullie bewijzen tijdens de Buddy Carry! De opdracht is heel simpel: Breng elkaar naar de overkant. Op de eerste helft van het parcours wordt de ene buddy gedragen door de ander; daarna wisselen jullie van positie. Een betere test voor jullie vriendschap of familieband is er niet. Word je echt door de ander (op handen) gedragen?

Kracht

Teamwork

Conditie

Skills

Adrenaline

Technieken

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Of naar de overkant van het parcours met je maatje op je rug, in dit geval. Draag je mud buddy bijvoorbeeld als een baby, simpelweg op de rug of waag je aan de Fireman’s Carry. Of… durven jullie toch echt de Naked Carry aan? 😉

Fun fact

De zwaarst gedragen deelnemer bij Mud Masters woog 142 kilo. Zijn drager woog bijna de helft: 74 kilo. Over teamwork en doorzettingsvermogen gesproken!

Poll

Welke techniek gaan jij en je buddy de volgende keer toepassen?

Verbroederd bij de koffieautomaat

Nooit meer ongemakkelijke gesprekken bij de koffieautomaat na samen met je collega een Buddy Carry te hebben doorstaan. Schrijf je bedrijf in voor de volgende Mud Masters-uitdaging!

Trainingstip

Laat de auto eens thuis staan tijdens een stapavondje en draag je beschonken maatje volgens één van de bovenstaande technieken naar huis.
Wil je ook trainen voor de overige hindernissen? Op onze voorbereidingspagina vind je trainers en clubs bij jou in de buurt!

Bij het Korps Mariniers

1+1=3

Deze hindernis is geïnspireerd op het buddysysteem bij de marine. Daar werkt men nauw samen en let men op elkaar, waardoor er een synergie ontstaat. 1+1=3, dus. Militairen en ook brandweerlieden leren met deze oefening hun gewonde buddies of slachtoffers naar een veilige plek te dragen. De eis van de Royal Marines is dat je samen 200 meter aflegt in 90 seconden, met 15 kilogram bepakking en wapens per persoon.

Wij begonnen aan de run als vrienden, maar na de Buddy Carry voelen wij ons broeders voor het leven!

Ramon & Michiel (Nederland)

Volgende hindernis:

Load Carry

Niet klagen, maar dragen!

Naar obstacle