Next: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

Air Bag

Geen kinderspeelparadijs, maar the real deal!

Samen ben je sterker dan de lucht!

Hij ziet er misschien uit alsof-ie in een kinderspeelparadijs had kunnen staan, maar denk er niet te luchtig over: De overkant van de Air Bag bereiken is zéker geen makkie! De touwen helpen je daarbij, maar wie je vooral nodig hebt zijn je mud buddies. Nodig hen daarom snel uit en schrijf jullie samen in voor het volgende event!

Kracht

Teamwork

Conditie

Skills

Adrenaline

We hebben zo gelachen met z’n allen! Toen Pim links op het kussen dook, werd Marlou rechts gelanceerd. Maar samen hebben we de overkant mooi wel bereikt!

Pim, Marlou, Robbert & Romy (Nederland)

Zoiets heb ik nog nooit gezien bij een obstacle run. Geweldige afwisseling!

Myrthe Scheltema (Nederland)

Fun fact

Als je de Air Bag met je mond zou opblazen, zou je daar ongeveer 20.000 ademteugen voor nodig hebben. Dat staat gelijk aan zo’n 3.000 ballonnen!

JUMP @ Stunt Man Area!

Behalve deze monsterlijk grote unit op het parcours, vind je op de meeste van onze events ook een enorm luchtkussen in het start-/finishgebied, waar je vanaf een metershoge steiger in springt. We noemen dit onze Stunt Man Area – want een stuntman of -vrouw mag je jezelf absoluut noemen als je deze sprong durft te wagen! Het is eigenlijk een soort Splash Jump, maar dan met een lekkere luchtige landing!

Volgende hindernis:

Claustrophobia

Haal nog één keer diep adem…

Naar obstacle