Next: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

Nieuws

Blog

Waarom samen meedoen aan Mud Masters het allerleukste is!

Nou, omdat in je eentje juichen bij de finish ook zo alleen is. Omdat je in je eentje niet eens over de ‘Great Walls’ heen komt. Omdat samen smerig worden je extra adrenaline geeft. Omdat je dan samen kunt trainen, wat voor extra motivatie en een stok achter de deur zorgt.
Dat ervaarde ook team Original Bootcamp. Eerder deden zij al samen mee aan Mud Masters op Airport Weeze bij Nijmegen. Teamlid Jessica Menhart vertelt over het grandioze groepsgevoel tijdens de trainingen en het event.

“Mud Masters was zó’n leuk event op een prachtig terrein met een geweldige saamhorige sfeer! Ik heb geleerd dat ik meer kan door samen te werken en dat ik dan ook mijn eigen grenzen over kan. Man, wat was ik trots toen ik samen met mijn teamgenoten alle hindernissen stuk voor stuk haalde – of dat in elk geval probeerde.

Mijn groep sleepte me er echt doorheen. We hadden elkaar echt nodig. Zonder teamleden zou ik mezelf nooit hebben durven inschrijven. Meedoen in een groep gaf me een gevoel van eenheid: samen gingen we dit flikken! We motiveerden elkaar tijdens de trainingen, in onze WhatsApp-groep en natuurlijk ook tijdens de run. Samen met mijn Mud Buddies trainen bij Original Bootcamp was voor mij de perfecte voorbereiding op Mud Masters.”

OBC

Team Original Bootcamp bij Mud Masters op Airport Weeze (2015).

Jessica vervolgt: “Het is ons zo goed bevallen, dat we dit jaar weer meedoen. Vorig jaar liepen we 12 km, maar nu gaan we voor de 18! We komen met een nog grotere groep en gaan zo hopelijk voor een nog betere sfeer zorgen. Mud Masters, bring it on!”

Ook samen de uitdaging uitgaan bij de volgende editie van Mud Masters? De inschrijving is open op deze website. De vorige events waren allemaal ruim van tevoren uitverkocht, dus trommel je teamleden op en schrijf jullie snel in!