Next: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

Nieuws

Clinics trainers

NIEUW: Clinics voor trainers!

Beste trainer,

Graag nodigen we jou uit om aanwezig te zijn bij één van onze clinics in het nieuwe jaar. We organiseren deze clinics speciaal voor trainers, om deelnemers beter voorbereid aan de Mud Masters-start te laten verschijnen. Het geeft jou als trainer de kans om je kennis en vaardigheden uit te breiden, die je vervolgens kunt overdragen op jouw leden.

De clinics bestaan uit onderdelen als trainingsopbouw, voorbereiding, specifieke hindernistechnieken en trainingsvormen en uiteraard een mooie workout. Ze worden gegeven door Eric van den Ham (wedstrijdatleet en voormalig Hoofd Fysieke Training Korps Mariniers) van Mobstacle. De mobiele hindernis Mobstacle is official partner van deze Mud Masters Trainers Clinics en zal ingezet worden tijdens de clinics en op de events.

Data en locaties clinics

Zondag 28 januari 11:00 – 16:00 uur Crossfit Hillfit Uden
Zaterdag 10 februari 11:00 – 16:00 uur Crossfit Mainport Hoofddorp
Zondag 3 juni 11:00 – 16:00 uur Tough Ground Almere

Inschrijving 
Aanmelden is uitsluitend mogelijk voor trainers. De training staat open voor trainers met diverse fysieke niveaus en ervaringen. Het is de bedoeling dat je zelf zorgt voor eten, drinken en buitensportkleding.

Na het voltooien van de clinic ontvang je een ticket voor een Mud Masters-event naar keuze ter waarde van > €65,00. Een ticket voor de clinic kost €75,00 per persoon. Let op: Het aantal tickets is zeer beperkt!

We kijken ernaar uit om onze kennis en vaardigheden op je over te dragen!
Team Mud Masters & Mobstacle