Next: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

Nieuws

1K Knock Out

[NIEUW] Mud Masters 1K Knock Out: 1000 meter sprint, 10 obstacles, 1 winnaar!

De zwaarste kilometer van je leven?

Tijdens de 5-jarige jubileumeditie van Mud Masters Biddinghuizen vindt op zaterdag 23 september de pilot van ‘Mud Masters 1K Knock Out’ plaats. Bij dit extreme onderdeel dagen wij de 20 fitste mannen en de 20 fitste vrouwen uit op een 1000 meter lang hindernisparcours met Mud Masters obstacles en functional fitness-onderdelen. Denk hierbij aan obstacles als de quarterpipe ‘Pipe Runner’, de bevreesde ‘Monkey Bars’ en krachtonderdelen als ‘Rope Climb’, ‘Load Carry’ en ‘Sled Push’. De snelste man en de snelste vrouw winnen de wedstrijd en daarmee een eeuwige plaats in de virtuele Mud Masters wall of fame. Een onderdeel niet halen = Knock Out. Zo winnen alleen de besten van de besten. No mercy!

Ga je ervoor? Meld je vóór 28 juli gratis aan via dit formulier. Let op: Aanmelden is geen garantie op deelname. Uiterlijk 8 augustus ontvang je van ons een persoonlijk bericht of je op de starterslijst staat. De minimumleeftijd voor deelname is 18 jaar.

N.B. De onderdelen kunnen afwijken van de afbeelding hierboven.

Word een officiële judge!
Om erop toe te zien dat de wedstrijd eerlijk en volgens de regels verloopt, zoeken we judges met ervaring. Heb je interesse en ben je beschikbaar op zaterdag 23 september? Meld je dan nu aan.

‘Mud Masters 1K Knock Out’ is een aanvulling op onze bestaande wedstrijdonderdelen met tijdwaarneming, zoals de 18km wedstrijdgroep Alfa en het ‘9 Hours’-onderdeel van onze nachtrun ‘Mud Masters Night Shift’. Ook hier geldt dat teamwork, sportiviteit en kameraadschap de belangrijkste waarden zijn.

‘1K Knock Out’ vindt plaats op het evenemententerrein Biddinghuizen en is gratis toegankelijk voor toeschouwers.