Next: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

Nieuws

Biddinghuizen 2015

Mud Masters: grootste obstacle run ter wereld!

We durfden het eerst eigenlijk niet te geloven, maar het is toch echt zo. Met ruim 23.000 deelnemers uit 32 verschillende landen is Mud Masters in Biddinghuizen dit jaar officieel de grootste obstacle run TER WERELD! We zijn supertrots en dankbaar. Thanks, Mud Masters!

Dat moet natuurlijk gevierd worden! En dat gaan we op 26 en 27 september op ons festivalterrein in Biddinghuizen doen met HEEL. VEEL. SPEKTAKEL.

Zo maakt de 10 meter hoge glijbaanhindernis Flyer zijn debuut bij Mud Masters in Nederland. Dat wordt vliegen als Superman! Verder heeft de Splash Jump een spectaculaire metamorfose ondergaan en schrijven we nog meer geschiedenis met de eerste 24-uurs obstacle run ooit! De allersterkte helden uit heel Europa komen bij elkaar om 24 uur lang non-stop af te zien op ons ruige hindernisparcours en te strijden om de winst. Het wordt koud, zwaar en hard. Als jij zaterdagavond naar bed gaat, zijn zij nog niet eens op de helft, en als je de volgende ochtend wakker wordt, hebben ze nog steeds uren te gaan…

Zien we je aan de start van Mud Masters of Mud Masters 24 Hours? ZET ‘M OP, KRIJGER!

Geen ticket kunnen scoren?
Kom gratis langs, snuif die lekkere Mud Masters vibe op en zet alvast een reminder in je telefoon voor maandagmiddag 28 september, 12:00 uur. Dan opent op deze website namelijk de inschrijving voor onze tiende editie in Haarlemmermeer op 5 en 6 maart!

Is het al 26 september?! Get some, Mud Masters!