Next: HAARLEMMERMEER Ticket kopen Informatie

Nieuws

Laatste voorbereidingen Haarlemmermeer

Mud Masters Haarlemmermeer komt eraan, en de voorbereidingen zijn volop in gang om er weer een onvergetelijk weekend van te maken!

Duizenden nieuwe Mud Masters doen hun laatste trainingen om de Monkey Bars te halen en minder verzuurd de top van de 40 meter hoge piramide te bereiken, en maken elkaar gek via de WhatsApp-groep van hun team.

Achter de schermen
Ondertussen worden de nieuwe hindernissen getest en wordt de route gefinetuned. De vele trailers met materiaal zijn grotendeels al ingepakt en staan in de startblokken om richting Haarlemmermeer te rijden. Zoals voorafgaand aan elk event dubbelcheckt de ecoloog met zijn team de route en terreinen. Dat betekent onder andere: heel vroeg de wekker zetten om te luisteren naar de vroege vogels, om zo zorgvuldig de natuur in kaart te brengen en zeker te stellen dat de natuur gerespecteerd wordt. Want Mud Masters zijn outdoorliefhebbers!

Wij wensen jullie veel succes met de laatste voorbereidingen! Houd onze Facebookpagina in de gaten, want daar onthullen we binnenkort alvast de plattegrond van het parcours!