Next: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

Nieuws

Indoor Jaarbeurs Utrecht

Mud Masters Indoor in de Jaarbeurs

Op 15 en 16 maart organiseren wij ons eerste Indoor-event in de Utrechtse Jaarbeurs! Samen met je vrienden ervaar je het indoor parcours van 5 of 10 kilometer lang met allround workout zones en hindernissen. Daarnaast is er een DJ, streetfood en een grote bar.

5 & 10 KM parcours
Het parcours is zo opgebouwd dat je telkens 500 meter hardloopt, waarna je de arena in het midden van de hal betreedt om een hindernis of workout te doen. Dit herhaal je 10 of 20 keer. Voordat je trots de finish aantikt, heb je dus 5 of 10 kilometer hardgelopen en 10 of 20 uiteenlopende hindernissen en workouts afgelegd.

De workouts en obstacles hebben verschillende levels voor verschillende fitheidsniveaus. Er is een wedstrijdgroep (Alfa), en je kunt je eigen tijd klokken, maar samen finishen is belangrijker.

Op dit parcours vind je geen modder, water of ijsbaden. Die extra adrenalinekicks houd je van ons tegoed op het eerstvolgende outdoor-event…

‘After-work-out’
Het event start al op vrijdagmiddag, zodat sportieve collega’s hun VrijMiBo op kantoor kunnen verruilen voor een actieve ‘after-work-out’!

Kaartverkoop gestart!
De kaartverkoop is gestart in onze ticketshop! Hoe eerder je je inschrijft, des te lager je ticketprijs is. Neem je vrienden mee!