On sale: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

Nieuws

Training

Gratis Mud Masters-training Utrecht!

Het 2018-seizoen is volop aan de gang! De edities in Haarlemmermeer en op Airport Weeze bij Nijmegen zijn net achter de rug en op 22 en 23 september sluiten we het seizoen af in Biddinghuizen.

Je kunt op donderdag 14 juni – het is dan koopavond – gratis meedoen aan onze voorbereidende training in Utrecht! We bouwen een vette hindernis en geven samen met onze trainingspartner The Bootcamp Club een mooie work-out, toegankelijk en uitdagend voor verschillende niveaus.

De training begint om 19:30 uur en start en finisht bij de nieuwe vestiging van onze partner Perry in winkelcentrum Hoog Catharijne (adres: Achter Clarenburg 48), direct naast treinstation Utrecht Centraal. In de winkel vind je een speciaal Mud Masters-assortiment en krijg je tijdens deze avond mooie kortingen en leuke aanbiedingen. Rond 20:30 uur is de training afgelopen.

Er wordt geen modder of water in de training verwerkt, dus je blijft schoon en droog en kunt daarom gemakkelijk met het OV komen! De trainingslocatie bevindt zich zoals gezegd op loopafstand van Utrecht Centraal.

We zouden het te gek vinden als je erbij bent! Deelname is gratis, maar meld je wel even aan om je van een plek te verzekeren. 

   

Eerder dit jaar gaven we al trainingen in Arnhem, Nijmegen en Amsterdam. Check de aftermovie van de training in Amsterdam om te zien wat je kunt verwachten!

We zien je snel!