Next: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

Nieuws

Dit is waarom een paar honderdduizend Mud Masters jou al voorgingen…

Twijfel je nog of Mud Masters iets voor jou is? We geven je 5 redenen die je ervan zullen overtuigen dat ook JIJ meedoen met Mud Masters een leuk en haalbaar doel zult vinden, net als de paar honderdduizend Mud Masters die jou al voorgingen.

1: Mud Masters = Een haalbaar én uitdagend sportief doel.
De instapafstand van 6 kilometer is toegankelijk voor bijna iedereen, en voor de diehards zijn er de extreme afstanden zoals de 42 kilometer die het uiterste van hen vragen.
Elke 500 meter leg je samen een hindernis af, dus je hoeft niet lang non-stop te rennen. Als je 3 kilometer non-stop kunt hardlopen, haal jij de 6km-finish gegarandeerd.

2: Mud Masters = Samen bikkelen en samen lachen.
Ook al kom je solo naar het event; je bent nooit alleen. Alle deelnemers helpen elkaar naar de finish; óók als ze elkaar niet kennen. Het energieke teamgevoel van een groepstraining, maar dan keer 10.

3: Mud Masters = Prikkels van top tot teen.
Door de afwisseling van hardlopen met uiteenlopende hindernissen en modder vergeet je de tijd en worden je conditie en kracht op vele manieren ‘geprikkeld’.

4: Mud Masters = Onvergetelijk.
Liever ervaringen dan spullen? Deze ervaring vergeet je nóóit meer. Daar zorgen de epic (of app-pic) foto’s van jou in actie op het parcours samen met het legendarische finishshirt ook wel voor.

5: Mud Masters = Een ‘goed-gevoel-machine’.
“Ik ben 4 dagen geleden al gefinisht, maar ik krijg die grijns niet van mijn gezicht af!” is een veel gehoorde uitspraak onder onze deelnemers. Geen zorgen over spierpijn in je kuiten of armen; die in je kaken blijft het langst hangen! De mix van uitdaging, teamwork, plezier en modder doet wonderen.

Dus? Ben je erbij? Check hier alle komende events. Veel plezier!