Next: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

Nieuws

De 5 leukste teamworkhindernissen!

Het Mud Masters-parcours afleggen doe je SAMEN. Iedereen helpt elkaar; of je elkaar nu kent of niet. Dit zijn volgens jullie de 5 leukste teamworkhindernissen!

#1: Pipe Runner
Er zijn die-hards die de top van deze 5 meter hoge quarterpipe in hun eentje weten te bereiken, maar de meeste deelnemers hebben toch echt de arm van een mede-Mud Master nodig om zich aan vast te grijpen. Een goed staaltje teamwork is hier echt het halve werk!

#2: Buddy Carry
Een betere test in teamwork is er niet. Vorm een duo met je leukste mud buddy, bepaal jullie strategie en draag elkaar naar de overkant!

#3: Great Walls
De Great Walls schreeuwen om teamwork. Probeer namelijk maar eens in je eentje over een 3 meter hoge houten muur te klimmen… Gelukkig staan er altijd Mud Masters klaar om je een zetje te geven!

#4: Power Tower
Deze hindernis lijkt op de Great Walls, maar de schuine plaatsing van de wand en de gladde ondergrond vragen om een hele andere techniek. Wij laten ‘m je hieronder zien. Wedden dat je er zelf niet opgekomen was?

#5: Mud Zone
Mud Masters draait zeker niet alleen om samen hard bikkelen en hindernissen overwinnen. Samen plezier beleven in de modder is minstens net zo belangrijk (en leuk)!

En dan, na kilometerslang bikkelen, is het tijd voor dat moment waar jullie samen al zolang naar uitgekeken en naartoe gewerkt hebben: de finish! Vreugde, trots en kameraadschap komen hier samen, want jullie weten: jullie hebben het als team toch maar mooi geflikt!