Next: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

Nieuws

BREAKING NEWS: 24-uurseditie Mud Masters!

Je leest het goed! Op veler verzoek van onze fanatieke fans, presenteren wij vol trots Mud Masters 24 Hours: de eerste 24-uurs obstacle run van Europa! Na de introductie van obstacle running in Nederland in 2011, en primeurs als de Mud Masters Marathon en vernieuwende hindernissen als de Flyer en Pipe Runner, werd het tijd voor een nieuwe Mud Masters-uitdaging. Mud Masters next level, kun je wel zeggen!

Tijdens Mud Masters Biddinghuizen, op 26/27 september 2015, zullen de meest fanatieke, onvermoeibare, best getrainde diehards ter wereld worden uitgedaagd om in 24 uur zoveel mogelijk rondes af te leggen op ons hindernisparcours. Dat betekent VIER-EN-TWIN-TIG uur lang extreem afzien en het uiterste van je lichaam vragen!

Stay tuned voor meer info over MM24 en verzamel nu alvast jouw kampioensteam om je heen! Je kunt ook individueel meedoen. De inschrijving opent op maandag 29-06 om 12:00 uur, maar let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. No worries als je al ingeschreven staat voor een andere afstand in Biddinghuizen; een overplaatsing naar MM24 is mogelijk. Dat en meer lees je vanaf volgende week op deze site. Laat dit breaking news eerst maar even bezinken…