Next: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

Groepsdeelname

Team Building 2.0

Plezier, teambuilding én een fysieke uitdaging maken Mud Masters voor jouw bedrijf, sportteam of vriendengroep tot een legendarische ervaring. Een Mud Masters-evenement is een concreet trainingsdoel en een stok achter de deur om samen in beweging te komen en (vaker) te gaan trainen. De spierpijn gaat voorbij, maar de gezamenlijke herinneringen en verhalen blijven voor altijd! 

inschrijven

Verzin een waanzinnige teamnaam en schrijf jullie als groep in! Bedrijven kunnen alle deelnemers tegelijkertijd inschrijven via het ticketsysteem en hiervoor betalen per factuur. Andere groepen kunnen een teamcaptain aanwijzen die iedereen inschrijft. Wil of kan hij/zij niet alle kosten voorschieten, kies dan samen een dag en starttijd en laat iedereen zichzelf inschrijven.

Tickets Biddinghuizen 2019

Veel bedrijventeams, vriendengroepen en sportclubs gingen jullie voor:

Inbegrepen bij deelname

Uniek shirt per editie
Een biertje bij de finish
Persoonlijke foto's
Afspoelfaciliteiten na de finish
Eet- en drinkposten op het parcours
Omkleedruimtes en garderobe

Extra mogelijkheden (op aanvraag)

Lunchpakketten
BBQ
Kruiwagen met bier
Teamshirts
Hospitality
Groeps-trainingen

Hulp of meer info nodig? Mail ons!

Mail ons op service@mudmasters.nl als je vragen hebt, als je uitgebreidere informatie wilt ontvangen over de extra mogelijkheden, als je meer groepsleden wilt inschrijven in een startserie die al vol is, of als wij je ergens anders mee kunnen helpen.

Groepskorting

Groepen met meer dan 100 deelnemers krijgen korting op hun tickets. Mail ons op service@mudmasters.nl voor meer informatie.

BLOG

De 5 leukste teamworkhindernissen!

Lees blog