Next: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

Beach Workout ScheveningenBeach Workout Scheveningen

29 juni 2019
Over 7 dagen stijgen de prijzen! Ticket kopen

Zon, strand, obstacles & workout zones!

Yes, het is tijd voor Mud Masters Beach Workout op het strand van Scheveningen! Tijdens dit zomerse workout festival daag je jezelf uit in een arena van mul zand met hindernissen, workout zones en lekkere beats. Na afloop proost je met je vrienden in de zon op jullie prestatie en genieten jullie samen na in de sfeervolle festival area bij het Beach Stadium aan zee.

T-shirt inbegrepen bij deelname

5 & 10 km parcours

Midden op het strand bouwen we een arena met 10 uiteenlopende hindernissen en workout zones. Daaromheen loopt een hardloopbaan van 500 meter lang. Het parcours is zo opgebouwd dat je telkens deze ronde van 500 meter hardloopt, waarna je de arena betreedt om een hindernis of workout zone te doen. 10km-deelnemers lopen telkens 1000 meter tussendoor.

De workouts en obstacles hebben verschillende levels voor verschillende fitheidsniveaus. Er is een wedstrijdgroep (Alfa), en je kunt je eigen tijd klokken, maar samenwerken en als een team de finish halen, is waar het ècht om draait.

Op dit parcours vind je geen modder, water of ijsbaden. Die extra adrenalinekicks houd je van ons tegoed op het eerstvolgende Mud Masters-evenement in Biddinghuizen…

Parcours
Afstand
Huidige prijs
Dagkassa
5 KM
37,50 45,00
10 KM
42,50 50,00
Ticketprijzen zijn inclusief BTW en exclusief €2,75 ticketfee.
De prijzen stijgen binnenkort en gelden zolang de voorraad strekt!

Startgroepen

Om te zorgen voor een goede doorstroming, start er elke 15 minuten een nieuwe startgroep. Samen met je vrienden meedoen is simpel: Spreek onderling een starttijd af en koop jullie tickets. Je kunt later nog van tijd wisselen via je ticketprofiel, mits er nog startplekken beschikbaar zijn.

Omkleedruimtes

Er zijn gescheiden omkleedruimtes. We raden je aan om in je sportoutfit naar het evenement te komen.

Huurlockers

Je kunt tegen betaling een locker huren. Tijdens deze Beach Workout neem je geen duik in de modder, dus je hoeft weinig spullen of reservekleding mee te nemen.

Obstacles & workout zones

DRINK & FOOD TRUCKS

FESTIVAL AREA

Adres

The Hague Beach Stadium
Strandweg 4
2586 JK Den Haag (Scheveningen)

Parkeren

Op de website van de gemeente Den Haag lees je meer informatie over parkeren. (http://www.parkeren-denhaag.nl/scheveningen)