Next: HAARLEMMERMEER Ticket kopen Informatie

Knock Out!KNOCK OUT!

18 mei 2019

Een loodzware test in kracht,
conditie en snelheid

Mud Masters Knock Out! is een wedstrijd tussen de fitste bikkelaars van Europa. Op de verlaten Air Force Base van Airport Weeze ligt een loodzwaar sprintparcours van 1000 meter klaar. Alleen de besten gaan door naar de volgende ronde(n), totdat uiteindelijk in de finale de prijzen worden verdeeld.

Bikkelen tussen bunkers

Het parcours bestaat uit een combinatie van explosieve sprints, uitdagende hindernissen en pittige krachtonderdelen. Na elke heat wordt het parcours veranderd. De ligging van het sprintparcours tussen oude militaire bunkers maakt de strijd extra epic.

TICKET KOPEN 

Livestream

Mud Masters Knock Out! wordt de hele dag live uitgezonden op onze website. Zo kan het thuisfront je vanaf de bank naar de overwinning schreeuwen.

Prijzengeld

Er is een mannen- en een vrouwenklassement. Onder de winnaars wordt een prijzenpot van €1000 verdeeld.

Timings

Het event vindt plaats op zaterdag 18 mei tussen 13:00 en 19:00 uur. Uiterlijk een week voor de wedstrijd hoor je in welk tijdslot je bent ingedeeld. Afhankelijk van je prestaties loop je één of meerdere heats.

Tickets

Een ticket kost 49 euro inclusief ticketfee. Hierbij inbegrepen zijn een medaille, kans op prijzengeld en gratis gebruikmaking van alle faciliteiten op het evenemententerrein. Er zijn slechts 70 startplekken beschikbaar, dus schrijf je snel in.

TICKET KOPEN 

Toeschouwers hebben gratis toegang tot het terrein.

Adres

Baaler Straße
47652 Weeze
Duitsland

Parkeren
Het parkeerterrein is vanaf 08:00 uur open. Een parkeerdagkaart kost 8 euro. Handig om gepast geld bij de hand te houden.

Plan je route naar Knock Out!