On sale: HAARLEMMERMEER Ticket kopen Informatie

HaarlemmermeerHAARLEMMERMEER FAMILY EDITION

14 April 2019
INSCHRIJVING OPEN! Ticket kopen (6+)

Voor avonturiers en hun familie!

Op de 3 of 5 kilometer lange stormbaan overwinnen Mud Masters vanaf 6 jaar samen met vrienden en familie het modderige maanlandschap met veel leuke hindernissen. Zo ga je op het Mud Masters Family-parcours samen een onvergetelijk avontuur aan in de buitenlucht, en maak je samen herinneringen voor het leven. Daar gaat nog lang over nagepraat worden aan de keukentafel… Moddervet!

Parcours

Er is een stormbaan van 3 kilometer en een stormbaan van 5 kilometer. De hindernissen bestaan onder andere uit houten klimtoestellen, een spectaculaire 5 meter hoge glijbaan en natuurlijk heel veel modder. Om ervoor te zorgen dat iedereen moe maar voldaan over de finish komt, zijn er hindernissen voor alle niveaus van lengte en fitheid. Uit veiligheidsoverwegingen is er geen diep water.

Inbegrepen bij deelname

Finishshirt (vanaf maat xxs)
Persoonlijke foto's en video's
Afspoelfaciliteiten na de finish
Eet- en drinkposten op het parcours
Omkleedruimtes en garderobe
Parcours
Afstand
Huidige prijs
Dagkassa
3 KM
32,50 35,00
5 KM
37,50 42,50
Ticketprijzen zijn inclusief BTW en exclusief €2,75 ticketfee.
De prijzen stijgen binnenkort en gelden zolang de voorraad strekt!

Leeftijden en begeleiding

Kinderen van 6 tot 11 jaar mogen meedoen onder begeleiding van minimaal één volwassene (18+) met een geldig startnummer. Vanaf 11 jaar is begeleiding door een volwassene niet verplicht.

Delen van het parcours zijn te volgen voor toeschouwers. De entree voor toeschouwers is gratis.

Ticket kopen (6+)

Startseries

Mud Masters houden van lekker doorlopen!

Daarom starten al onze deelnemers in verschillende startseries. Elke 20 minuten gaat er weer een nieuwe serie met ongeveer 200 enthousiaste Mud Masters van start. Dat zorgt voor een goede doorstroom op het parcours.

Adres

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen

Parkeren
Het parkeerterrein is vanaf 08:00 uur open. Een parkeerdagkaart kost 8 euro. Handig om gepast geld bij de hand te houden.

Plan je route naar Haarlemmermeer

Feest na afloop

Vier je finish op het festivalterrein, samen met duizenden soortgenoten. Na je avonturen op het parcours, zijn er genoeg mooie verhalen om te delen. Moe maar voldaan gaan jullie samen op de foto, en… smaakt de patat nog beter!

Toeschouwers

Ook als je niet deelneemt aan Mud Masters ben je van hárte welkom. Neem je vrienden, je moeder of een hele volksbuurt mee. Of wip langs met je terriër. Van fanatiek geschreeuw langs de kant gaan onze krijgers alleen maar harder rennen.

Vrijwilligers

Meld je snel aan!

We hebben altijd hulp nodig om de deelnemers te helpen bij de hindernissen. Denk aan een zetje tegen de billen of een helpende hand. Een andere dankbare taak is het uitdelen van T-shirts, eten en bier. Lijkt het je leuk om mee te doen, alleen of met vrienden? Schrijf je in!

CHECKLIST


E-TICKET
Om je startpakket bij de startnummerbalie op te halen.
Geld

Contant geld voor het parkeren.

Plastic zak

Plastic zak voor je natte kleding.

Kleding
Droge en warme kleding voor na je run. We raden aan om in sportkleding naar het terrein te komen.