On sale: HAARLEMMERMEER Ticket kopen Informatie

Arnhem Burgers’ ZooBurgers' Zoo

1 juli 2018 Be a monkey, see a monkey!

MUD MASTERS IN DE DIERENTUIN!

Tijgeren als een tijger, aan de Monkey Bars slingeren als een aap en na de finish brullen als een leeuw. Voor avontuurlijke kinderen vanaf 6 jaar en hun vrienden en familie komt Mud Masters Family Edition ook dit jaar weer naar Burgers’ Zoo in Arnhem!

Samen overwinnen jullie de leukste en spannendste hindernissen op een stormbaan van 4 kilometer lang door het bos en langs het dierenpark. Daarbij krijgen jullie ook nog eens de hele dag gratis toegang tot de dierentuin! Be a monkey, see a monkey!

Hier gaat nog lang over nagepraat worden aan de keukentafel… Het wordt oliFANTASTISCH!

ParCours

DE STORMBAAN IS 4 KILOMETER LANG EN LOOPT OOK DOOR HET DIERENPARK.

Op ongeveer elke 250 meter bevindt zich een hindernis. De hindernissen bestaan onder andere uit houten klimtoestellen en veel modder. Om ervoor te zorgen dat iedereen moe maar voldaan over de finish komt, zijn er hindernissen voor alle niveaus van lengte en fitheid. Er is geen diep water.

Inbegrepen bij deelname

Gratis dierenparkentree
Finishshirt (vanaf maat xxs)
Persoonlijke foto's en video's
Afspoelfaciliteiten na de finish
Eet- en drinkposten op het parcours
Omkleedruimtes en garderobe
Parcours
Afstand
Dagkassa
4 KM Zondag
37,50
Ticketprijzen zijn inclusief BTW.

LEEFTIJDEN EN BEGELEIDING

De minimumleeftijd is 6 jaar. Kinderen van 6 tot 11 jaar mogen meedoen onder begeleiding van minimaal één volwassene (18+) met een geldig startnummer. Vanaf 11 jaar is begeleiding door een volwassene niet verplicht.

Delen van het parcours zijn te volgen voor toeschouwers in het bezit van een supportersticket. Met dit ticket heb je ook gratis toegang tot de dierentuin.

GRATIS ENTREE DIERENTUIN!

Met je Mud Masters-ticket krijg je de hele dag gratis toegang tot de dierentuin! Neem een kijkje bij de apen en leer van de besten hoe jij onze hindernis ‘Monkey Bars’ op ons parcours kunt overwinnen.

TOESCHOUWERS

Ook als je niet deelneemt aan Mud Masters ben je van hárte welkom. Met een supportersticket heb je de hele dag toegang tot de dierentuin en tot delen van het parcours waar je jouw Mud Masters-helden kunt aanmoedigen.

SUPPORTERSTICKET KOPEN

STARTSERIES

MUD MASTERS HOUDEN VAN LEKKER DOORLOPEN!

Daarom starten al onze deelnemers in verschillende startseries. Elke 20 minuten gaat er weer een nieuwe serie met ongeveer 200 enthousiaste Mud Masters van start. Dat zorgt voor een goede doorstroom op het parcours.

Adres
Ingang oost (als je met de auto komt)
Hoofdingang (als je met het OV of de fiets komt)

Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem

Parkeren
Het parkeerterrein is vanaf 09:00 uur open. Een parkeerdagkaart kost 6 euro. Het is handig om gepast geld bij de hand te houden.

Plan je route naar Burgers’ Zoo

OPENBAAR VERVOER

Busmaatschappij Breng verzorgt een snelle en regelmatige busdienst. Stap uit bij bushalte ‘Burgers’ Zoo’ en loop naar de check-in van Mud Masters bij de hoofdingang. Hier worden ook supporterstickets verkocht.

TIP: ADRES IN JE ACTIECAM!

We maken het regelmatig mee: Deelnemers die nét iets te fanatiek van onze hindernissen af springen en daardoor onderweg hun actiecamera verliezen. Onze tip: Stop een briefje met je naam en adres in het hoesje. Dan sturen we ‘m naar je op als je camera wordt gevonden.

“TIMING IS EVERYTHING”

Zorg ervoor dat je anderhalf uur vóór je start aanwezig bent om je startbewijs op te halen en je sporttas in te leveren bij de garderobe. Dan begin je tenminste zen aan je parcours.
E-TICKET
Om je startpakket bij de startnummerbalie op te halen.
Geld

Contant geld voor het parkeren.

Plastic zak
Plastic zak voor je natte kleding.
Kleding
Droge en warme kleding voor na je run. We raden aan om in sportkleding naar het terrein te komen.

VRIJWILLIGERS

MELD JE SNEL AAN!

We hebben altijd hulp nodig om de deelnemers te helpen bij de hindernissen. Een andere dankbare taak is het uitdelen van T-shirts, eten en drinken. Lijkt het je leuk om mee te doen, alleen of met vrienden? Schrijf je in!

Over Burgers’ Zoo

Met ruim 1 miljoen bezoekers per jaar is Burgers’ Zoo één van de meest bezochte en populairste dierentuinen van Europa. Je vindt er meer dan 60 diersoorten, die verblijven in diverse nagebootste ecosystemen; van de tropische bush tot de kleurrijke oceaan. Met je Mud Masters-ticket of je supportersticket krijg je de hele dag gratis toegang tot het dierenpark.

Op de website van Burgers’ Zoo vind je meer informatie over het park.