On sale: HAARLEMMERMEER Ticket kopen Informatie

Gem. Dronten BiddinghuizenBIDDINGHUIZEN

21 & 22 september 2019 NIEUW PARCOURS - NIEUWE HINDERNISSEN - NIEUW FINISHSHIRT!

Inbegrepen bij deelname

Uniek shirt per editie
Een bavaria 0.0% biertje bij de finish
Persoonlijke foto's en video's
Afspoelfaciliteiten na de finish
Eet- en drinkposten op het parcours
Omkleedruimtes en garderobe
Parcours
Afstand
Huidige prijs
Dagkassa
6 KM
55,00 70,00
12 KM
59,00 75,00
18 KM
65,00 80,00
42 KM
89,00 100,00
Ticketprijzen zijn inclusief BTW en exclusief €2,75 ticketfee.
De prijzen stijgen binnenkort en gelden zolang de voorraad strekt!

Inschrijven

Schrijf je in!

Meedoen aan Mud Masters is er eentje voor op de bucketlist. Een dag vol modder, hindernissen en lol met je vrienden waar je járen later nog met een glimlach op terugkijkt en over opschept op verjaardagen!

Laat niks aan het toeval over en schrijf jou en je vrienden in dezelfde startserie in. Want Mud Masters is Teamwork met een hoofdletter T!

Ticket kopen
Parcours
Afstand
Huidige prijs
Dagkassa
6 KM
55,00 70,00
12 KM
59,00 75,00
18 KM
65,00 80,00
42 KM
89,00 100,00
Ticketprijzen zijn inclusief BTW en exclusief €2,75 ticketfee.
De prijzen stijgen binnenkort en gelden zolang de voorraad strekt!

Inschrijven

Schrijf je bedrijf in!

Je leert je collega’s pas echt kennen in barre tijden. Modderige tijden, in dit geval. Wil je je manager ook een keer zien kruipen? Of de secretaresse haar mantelpakje zien verruilen voor een mud suit? Schrijf jullie in als bedrijventeam en creëer oneindige gespreksstof voor bij de koffieautomaat!

Ticket kopen

NIEUW: TICKETBUNDELS

Wil je in 2019 meerdere epische Mud Masters-locaties ontdekken? Koop dan met extra voordeel een ticketbundel voor Haarlemmermeer + Biddinghuizen (99 euro), of voor Haarlemmermeer + Airport Weeze bij Nijmegen + Biddinghuizen (149 euro). Je krijgt er ook nog eens een gratis hoofdband bij!

KOOP TICKETBUNDEL

Startseries

Mud Masters houden van lekker doorlopen!

Daarom starten al onze deelnemers in verschillende startseries. Elke 20 minuten gaat er weer een nieuwe serie met ongeveer 400 enthousiaste Mud Masters van start. Dat zorgt voor een goede doorstroom op het parcours.

Samen met je vrienden van start

Natuurlijk wil je samen met je vrienden, collega’s, sportmaatjes en familieleden starten. Je gaat ze immers hard nodig hebben op het parcours! Als jullie je in dezelfde startserie inschrijven, gaan jullie gegarandeerd samen van start.

Is de startserie van je vrienden vol?

Schrijf je in voor dezelfde afstand. Jullie kunnen altijd samen starten op de latere starttijd!

Ticket kopen

Adres
Evenemententerrein Biddinghuizen
Spijkweg 30, Biddinghuizen

Navigeer naar Bijsselseweg 32 (Biddinghuizen) of Bremerbergdijk 24 (Biddinghuizen) en volg vanaf daar de borden 'Mud Masters'.

Parkeren
Het parkeerterrein is vanaf 08:00 uur open. Een parkeerdagkaart kost 8,50 euro. Handig om gepast geld bij de hand te houden.

Plan je route naar Biddinghuizen

Vrijwilligers

Meld je snel aan!

We hebben altijd hulp nodig om de deelnemers te helpen bij de hindernissen. Denk aan een zetje tegen de billen of een helpende hand. Een andere dankbare taak is het uitdelen van T-shirts, eten en bier. Lijkt het je leuk om mee te doen, alleen of met vrienden? Schrijf je in!

Feest na afloop

De euforie na afloop van je run behoud je het langst wanneer je in de Mud Masters-sfeer blijft. Niet als je thuis televisie gaat kijken. Ons advies: maak een pot met je vrienden, bestel een rits bier, eet iets, bedank Masters die je hebben geholpen en zing mee met de muziek. Het is één groot feest!

Toeschouwers

Ook als je niet deelneemt aan Mud Masters ben je van hárte welkom. Neem je vrienden, je moeder of een hele volksbuurt mee. Of wip langs met je terriër. Dat zien we graag. Het bier staat koud en van fanatiek geschreeuw langs de kant gaan onze krijgers alleen maar harder rennen. Entree = gratis.

TIP: ADRES IN JE ACTIECAM!

We maken het regelmatig mee: Deelnemers die nét iets te fanatiek van onze hindernissen af springen en daardoor onderweg hun actiecamera verliezen. Onze tip: Stop een briefje met je naam en adres in het hoesje. Dan sturen we ‘m naar je op als je camera wordt gevonden.

“TIMING IS EVERYTHING”

Zorg ervoor dat je anderhalf uur vóór je start aanwezig bent om je startbewijs op te halen en je sporttas in te leveren bij de garderobe. Dan begin je tenminste zen aan je parcours.

E-ticket
Om je startpakket bij de startnummerbalie op te halen.
Geld

Contant geld voor het parkeren.

Plastic zak

Plastic zak voor je natte kleding.

Kleding

Droge en warme kleding voor na je run. We raden aan om in sportkleding naar het terrein te komen.