On sale: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

bij Nijmegen Airport WeezeAIRPORT WEEZE

5, 6 & 12 mei 2018 Nieuw parcours - Nieuwe hindernissen - Nieuw finishshirt!

Overnacht NAAST ’n helikopterhangar!

Op vrijdag 4 mei opent de Mud Masters-camping weer haar deuren! Als een echte doorgewinterde Marinier sla je jouw eigen tent op naast één van de helikopterhangars op de Air Force Base van Airport Weeze, temidden van honderden fanatieke Night Shift-deelnemers en andere die-hard Mud Masters. Zo’n ervaring vergeet je je leven lang niet meer… Kicken!

Een campingticket kost 20 euro per persoon en is geldig van vrijdag 4 mei, 18:00 uur tot zondag 6 mei, 15:00 uur. Ook supporters die niet deelnemen aan de run, zijn van harte welkom om te komen overnachten. We raden je aan om snel door te pakken met het kopen van je campingticket, want het aantal slaapplaatsen is zeer beperkt.

CAMPINGTICKET KOPEN

Faciliteiten

Hete douches
Brunch- /koffiebar
Chillzone
Uitgebreide catering
Entertainment
YOGA.
DO IT YOURSELF

Dankzij de camping kunnen mijn vrienden en ik eindelijk ook meedoen aan Mud Masters. Eens goed doorgaan, chillen en de volgende dag uitgerust terug naar België!

Lieven Maes (België)

Campingregels


TOEGANG CAMPING

Op vertoon van je e-ticket krijg je bij de check-in op het terrein een campingpolsbandje waarmee je toegang hebt tot de camping van vrijdag 18:00 uur tot zondag 15:00 uur. Zorg ervoor dat je zondag op tijd hebt afgebouwd en opgeruimd. Je mag het polsbandje de komende jaren omhouden als aandenken aan deze memorabele nacht(en).

AFMETING KAMPEERPLEK

Per kampeerder gaan wij uit van gemiddeld 5m2 kampeerplek. Meerdere tenten per persoon of groep zijn toegestaan.

Campers en caravans

Campers en caravans zijn ook toegestaan.

OPEN VUUR EN KOKEN

Op last van de brandweer zijn open vuren en barbecues niet toegestaan. Hieronder worden ook fakkels en vuurkorven verstaan. Het is toegestaan om voor de eigen tent gebruik te maken van een eigen kooktoestel of gasbrander. Er is ook uitgebreide catering op de camping en het aangrenzende evenemententerrein.

HUISDIEREN

Huisdieren zijn niet toegestaan op de camping. Onze deelnemers van het ras ‘beasts’ uiteraard wel.

AFVAL

Laten we met elkaar de camping schoon en comfortabel houden. Er zullen op het terrein voldoende afvalcontainers worden geplaatst, dus maak hier dankbaar gebruik van.

WAARDEVOLLE SPULLEN

De camping is omheind en er is 24/7 beveiliging en toegangscontrole. Laat waardevolle spullen echter niet onbeheerd achter. Mud Masters is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of beschadiging van persoonlijke bezittingen.

DOUCHES EN TOILETTEN

Er zijn toiletten, warme douches en wastafels. De schoonmaakploeg houdt de boel schoon, maar help zelf mee door het netjes te houden.

STROOM

Op de camping zijn zeer beperkt stroomaansluitingen aanwezig. TIP: Neem mobiele opladers mee voor bijvoorbeeld je telefoon. Het meenemen van eigen stroomvoorzieningen (aggregaten) is niet toegestaan.

COÖRDINATOR CAMPING

Er is dag en nacht een coördinator van de camping aanwezig. Hij of zij zal als zodanig te herkennen zijn. Heb je vragen of opmerkingen, dan kan je bij hem of haar terecht. In situaties waarin dit reglement niet voorziet, is de coördinator bevoegd om de situatie op te lossen.

OVERTREDING EN WANGEDRAG

Bij constatering van overtreding van één van de campingregels of wangedrag, wordt de overtreder direct toegang tot het terrein ontzegd.

OVERIGE VOORWAARDEN

Op de camping gelden naast dit reglement ook de Algemene Voorwaarden van Mud Masters.

Mijn broers en ik hebben onze campingtickets al geboekt! Omdat één dag Mud Masters nooit genoeg is voor ons. Dit wordt lachen!

Paul Günther (Duitsland)