Next: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

bij Nijmegen Airport WeezeAIRPORT WEEZE

28 & 29 september 2019 Nieuw parcours - Nieuwe hindernissen - Nieuw finishshirt!
Over 12 dagen stijgen de prijzen! Ticket kopen (16+)

Inbegrepen bij deelname

Uniek shirt per editie
Een biertje bij de finish
Persoonlijke foto's
Afspoelfaciliteiten na de finish
Eet- en drinkposten op het parcours
Omkleedruimtes en garderobe
Parcours
Afstand
Huidige prijs
Zaterdag
Huidige prijs
Zondag
Dagkassa
6 KM
65,00 € 55,00 75,00
12 KM
79,00 € 62,50 90,00
18 KM
89,00 € 69,00 100,00
42 KM
105,00 - 120,00
Ticketprijzen zijn inclusief BTW en ticketfee.
De prijzen stijgen binnenkort en gelden zolang de voorraad strekt!

Inschrijven

Schrijf je in!

Meedoen aan Mud Masters is er eentje voor op de bucketlist. Een dag vol modder, hindernissen en lol met je vrienden waar je járen later nog met een glimlach op terugkijkt en over opschept op verjaardagen!

Laat niks aan het toeval over en schrijf jou en je vrienden in dezelfde startserie in. Want Mud Masters is Teamwork met een hoofdletter T!

Ticket kopen (16+)
Parcours
Afstand
Huidige prijs
Zaterdag
Huidige prijs
Zondag
Dagkassa
6 KM
65,00 € 55,00 75,00
12 KM
79,00 € 62,50 90,00
18 KM
89,00 € 69,00 100,00
42 KM
105,00 - 120,00
Ticketprijzen zijn inclusief BTW en ticketfee.
De prijzen stijgen binnenkort en gelden zolang de voorraad strekt!

Inschrijven

Schrijf je bedrijf in!

Je leert je collega’s pas echt kennen in barre tijden. Modderige tijden, in dit geval. Wil je je manager ook een keer zien kruipen? Of de secretaresse haar mantelpakje zien verruilen voor een mud suit? Schrijf jullie in als bedrijventeam en creëer oneindige gespreksstof voor bij de koffieautomaat!

Ticket kopen (16+)

Startseries

Mud Masters houden van lekker doorlopen!

Daarom starten al onze deelnemers in verschillende startseries. Elke 15 minuten gaat er weer een nieuwe serie met ongeveer 400 enthousiaste Mud Masters van start. Dat zorgt voor een goede doorstroom op het parcours.

Samen met je vrienden van start

Natuurlijk wil je samen met je vrienden, collega’s, sportmaatjes en familieleden starten. Je gaat ze immers hard nodig hebben op het parcours! Als jullie je in dezelfde startserie inschrijven, gaan jullie gegarandeerd samen van start.

Is de startserie van je vrienden vol?

Schrijf je dan in een andere startserie in en vraag je vrienden om van startserie te wisselen. Zij kunnen dit heel gemakkelijk doen door in te loggen op hun profiel via de link die ze na hun aanmelding per e-mail hebben ontvangen. Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt.

Ticket kopen (16+)

Adres

Baaler Straße (= NIET de hoofdingang van Airport Weeze)
47652 Weeze
Duitsland

Volg de borden 'Mud Masters'

Parkeren
Het parkeerterrein is vanaf 08:00 uur open. Een parkeerdagkaart kost 8 euro. Handig om gepast geld bij de hand te houden.

Vrijwilligers

Meld je snel aan!

We hebben altijd hulp nodig om de deelnemers te helpen bij de hindernissen. Denk aan een zetje tegen de billen of een helpende hand. Een andere dankbare taak is het uitdelen van T-shirts, eten en bier. Lijkt het je leuk om mee te doen, alleen of met vrienden? Schrijf je in!

Feest na afloop

De euforie na afloop van je run behoud je het langst wanneer je in de Mud Masters-sfeer blijft. Niet als je thuis televisie gaat kijken. Ons advies: maak een pot met je vrienden, bestel een rits bier, eet iets, bedank Masters die je hebben geholpen en zing mee met de muziek. Het is één groot feest!

Toeschouwers

Ook als je niet deelneemt aan Mud Masters ben je van hárte welkom. Neem je vrienden, je moeder of een hele volksbuurt mee. Of wip langs met je terriër. Dat zien we graag. Het bier staat koud en van fanatiek geschreeuw langs de kant gaan onze krijgers alleen maar harder rennen.

CHECKLIST

Hiernaast vind je een checklist met de belangrijkste spullen die je bij je moet hebben. Binnenkort kun je al deze informatie vinden op de voorbereidingspagina.

“TIMING IS EVERYTHING”

Zorg ervoor dat je anderhalf uur vóór je start aanwezig bent om je startbewijs op te halen en je sporttas in te leveren bij de garderobe. Dan begin je tenminste zen aan je parcours.

E-TICKET
Om je startpakket bij de startnummerbalie op te halen.
Geld

Contant geld voor het parkeren.

Plastic zak

Plastic zak voor je natte kleding.

Kleding

Droge en warme kleding voor na je run. We raden aan om in sportkleding naar het terrein te komen.