On sale: HAARLEMMERMEER Ticket kopen Informatie

5km Urban Workout Festival Utrecht5km Urban Workout Festival Utrecht

15 & 16 maart 2019 JAARBEURS UTRECHT

Urban Workout Festival: Workouts, obstacles, beats & streetfood!

Mud Masters presenteert: Het eerste Urban Workout Festival in de Utrechtse Jaarbeurs! Samen met je vrienden ervaar je het indoor parcours van 5 kilometer lang met allround workout zones en hindernissen. Daarnaast is er een DJ, streetfood en een grote bar. Dit ‘work hard play hard’ workout festival is een mijlpaal in je training en bereidt jou voor op Mud Masters in Haarlemmermeer.

5KM parcours

Het parcours is zo opgebouwd dat je telkens 500 meter hardloopt, waarna je de arena in het midden van de hal betreedt om een hindernis of workout te doen. Dit herhaal je tien keer. Voordat je trots de finish aantikt, heb je dus 5 kilometer hardgelopen en 10 uiteenlopende hindernissen en workouts afgelegd.

De workouts en obstacles hebben verschillende levels voor verschillende fitheidsniveaus. Er is een wedstrijdgroep (Alfa), en je kunt je eigen tijd klokken, maar samen finishen is belangrijker.

Op dit parcours vind je geen modder, water of ijsbaden. Die extra adrenalinekicks houd je van ons tegoed op het eerstvolgende Mud Masters-event…

Huidige prijs
Dagkassa
Deelnemersticket
32,50 45,00
Supporter ticket
10,00 10,00
Ticketprijzen zijn inclusief BTW en exclusief €2,75 ticketfee.
De prijzen stijgen binnenkort en gelden zolang de voorraad strekt!

‘After-work-out’

Het event start al op vrijdagmiddag, zodat sportieve collega’s hun VrijMiBo op kantoor kunnen verruilen voor een actieve ‘after-work-out’!

Startgroepen

Om te zorgen voor een goede doorstroming, start er elke 20 minuten een nieuwe startgroep. Spreek met je vrienden een starttijd af en koop jullie tickets. Je kunt later nog van tijd wisselen via je ticketprofiel.

OMKLEEDRUIMTES

Er zijn omkleedruimtes en huurlockers. We raden je aan om omgekleed naar het event te komen.

Epic obstacles

Drink & food trucks

Festival area

Adres

Koninklijke Jaarbeurs (Hal 4)
Jaarbeursplein
Utrecht

De Jaarbeurs bevindt zich op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal.

Op de website van de Jaarbeurs vind je informatie over parkeren.

De Jaarbeurs is goed bereikbaar met de fiets. Je kunt je fiets stallen in de rekken op 50 meter loopafstand van bioscoop Kinepolis.

Plan je route naar 5km Urban Workout Festival Utrecht