On sale: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

Nieuws

NIEUW: Mud Masters Night Shift (inschrijving geopend)!

Hey Mud Master,

Mud Masters Night Shift in de nacht van 6 op 7 mei neemt je mee naar een nieuwe dimensie! Midden in de nacht, met je hoofdlamp op, baan je je een weg door het donker over de meest spectaculaire Mud Masters-hindernissen van 2017. Er zijn drie uitdagingen: 12 kilometer, 18 kilometer en 9 Hours (AMRAP tussen 00:00 en 09:00 uur).

Het decor is een verlaten Air Force-basis met bossen en een modderafgraving op Airport Weeze (bij Nijmegen). Het startschot klinkt om middernacht en vlak na de indrukwekkende zonsopkomst, om 09:00 uur, stopt de Night Shift.

Mud Masters Night Shift is de grootste endurance uitdaging van Mud Masters in 2017. Als voormalig deelnemer van het reguliere event krijg je de mogelijkheid om next level te gaan, en als 24 Hours-deelnemer van eerdere jaren word je uitgedaagd om tijdens het 9 Hours-onderdeel een nieuw persoonlijk snelheidsrecord neer te zetten!

Schrijf je in!
Ticktets zijn nu te koop. Let op: Het aantal startplekken voor deze eerste editie is zeer beperkt, dus wees er snel bij.

   

Bij je ticketprijs zijn onder andere een campingplaats en een exclusief Night Shift-finishshirt inbegrepen. Als je deelneemt aan de 9 Hours-challenge, ontvang je daarnaast een medaille.

Met wie ben jij in voor een nieuw avontuur? Tag je vrienden onder de video op Facebook, kies jullie afstand en ga samen de uitdaging aan!

See you in the night…
Team Mud Masters