On sale: HAARLEMMERMEER Ticket kopen Informatie

Biddinghuizen 2017

Persoonlijke video's

Gefeliciteerd met je topprestatie, Mud Master! Geloven je vrienden niet dat je echt een Mud Master geworden bent? Je kunt het nu bewijzen door je persoonlijke foto’s en video’s met hen te delen!

Kun je minder dan twee foto’s en/of geen enkele video van jezelf terugvinden, bekijk dan onze veelgestelde vragen. Mogelijk staat het antwoord op jouw vraag hiertussen.

ZOEK video’s

Mudmasters 2014, Duitsland, Weeze

Veelgestelde vragen

Ik weet dat er meer foto’s van mij zijn gemaakt dan ik kan terugvinden op mijn persoonlijke pagina. Waar vind ik deze?

In dat geval ben je waarschijnlijk op de foto gezet door een enthousiaste hobbyfotograaf die niet bij Team Mud Masters hoorde en tot wiens foto’s wij geen toegang hebben.

Het systeem herkent mijn naam niet. Wat is het probleem?

In dat geval had je jouw ticket vóór de run waarschijnlijk niet op jouw naam gezet. Maar geen paniek! Je kunt je persoonlijke foto’s en video’s alsnog terugvinden door te zoeken op tijd of op je startnummer. Dit nummer staat op de enkelband die je tijdens jouw run droeg.

Ik zie foto's van andere mensen op mijn persoonlijke pagina. Hoe kan dit?

Dat klopt! Al je foto's en video's op jouw persoonlijke pagina zijn gemaakt binnen een bepaald tijdsframe. Jouw dappere mede Mud Masters die op dezelfde tijd op dezelfde plek waren, zijn hierdoor ook aan jouw persoonlijke pagina gekoppeld. Mooi bewijsmateriaal dat je niet de enige was die heeft afgezien, toch? ;)

Foto / video support formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.