On sale: BIDDINGHUIZEN Ticket kopen Informatie

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Ga naar contact, dan kunnen we je vast verder helpen!

Algemeen

Wat is de prijs?

Prijzen vind je in een overzicht op de website per event. De kosten zijn afhankelijk van de afstand die je kiest en van het moment van inschrijving. Ook hier geldt: hoe eerder je erbij bent, hoe beter! Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Tot wanneer kan ik me inschrijven?

Zolang de voorraad strekt is het mogelijk om je in te schrijven, maar voorgaande edities waren al snel vol. Dus zodra je overstag bent, raden we je aan om je zo snel mogelijk aan te melden.

Hoe kan ik contact opnemen met Mud Masters?

Wil je ons iets vertellen? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of mail ons op
service@mudmasters.nl.

Waar en wanneer kan ik deelnemen aan Mud Masters?

Op onze homepage vind je de data voor de verschillende edities en lees je ook wat iedere editie zo bijzonder maakt. En omdat ze allemaal verschillen van elkaar, kun je ook meerdere keren meedoen.

Ik wil graag werken bij Mud Masters. Kan dat?

Mensen die op deze vraag klikken, vinden we op voorhand al leuk! Stuur je open sollicitatie met CV naar service@mudmasters.nl 

Als er een passende vacature beschikbaar blijkt dan nemen we graag contact met je op.

Het is trouwens ook heel erg leuk om deel te nemen als vrijwilliger. De sfeer is geweldig en grote dankbaarheid valt je ten deel!

Kan ik online Mud Masters merchandise kopen?

Leuk! Een fanatiekeling! In onze Mud Masters Shop kun je naast bidons, bandana’s en keycords ook T-shirts kopen. Vooral de lekker dikke sweaters voor na de run zijn geliefd.

Wat is Mud Masters?

Da’s écht iets voor jou! Als je tenminste je allround fitheid wilt testen. Het is zowel een fysieke als mentale uitdaging. Conditie en spierkracht versus doorzettingsvermogen. Het gaat om een hindernisparcours van 6, 12, 18 of 42 kilometer, dat je al hardlopend aflegt, en dat is ontworpen door stormbaanexperts van het Korps Mariniers. Het gaat dus niet om tijd, maar om teamwork!

Als primeur in Europa sinds 2015 bieden wij extreme uitdagingen aan, zoals Mud Masters 24 Hours: een etmaal afzien en doorzetten! Neem dus vooral je vrienden mee, dan valt er ook nog iets te lachen.

Kan ik op de hoogte blijven van komende Mud Masters-evenementen?

Tuurlijk! Onze nieuwsbrief houdt je op het rechte pad! Dat wil zeggen dat we je laten weten wanneer er weer een event is en wanneer je dus als de bliksem moet gaan trainen. In de tussentijd kun je je verlekkeren aan de foto’s op Facebook.

Vanaf wanneer kan ik me inschrijven?

Goeie vraag! Je kunt ons volgen op Facebook, dan zie je het startsein vanzelf voorbijkomen in je timeline. Of je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Kies je voor beide opties, dan is de kans dat het startschot aan je voorbij gaat nihil en kun je jezelf niks kwalijk nemen.

Wat is inbegrepen in de prijs?

Je krijgt een Finisher’s shirt van ons na het halen van de finish: waarmee je aan andere sporters kunt laten zien dat je voor hetere vuren hebt gestaan. Daarnaast krijg je een koud Bavaria 0.0% biertje na de finish om de ergste dorst na afloop te lessen. Delen van foto’s en video’s om jouw topprestatie aan te tonen. Bewaakte garderobe, gescheiden omkleedruimtes, EHBO en drinkposten op het parcours zijn uiteraard ook bij de prijs inbegrepen.

Wie organiseert Mud Masters?

Mud Masters wordt door een team van (oud-)mariniers en eventproducers georganiseerd. Na 14 jaar bij het Korps Mariniers gediend te hebben, richtte André Skwortsow Mud Masters in 2011 op.

Hoe kan ik me inschrijven?

Leuk dat je meedoet! Via de event pagina’s op onze 
website kun je jezelf inschrijven. Waarschijnlijk neem je een vriend(in) mee of ga je met een grote groep, zorg dan dat jullie je inschrijven in dezelfde startserie via de startserie tab.

Is het mogelijk om een deelnemer/team te annuleren en welke kosten zijn hieraan verbonden?

Helaas is het niet mogelijk om te annuleren als je staat ingeschreven. Het is wel mogelijk om de e-tickets over te dragen aan een andere deelnemer. Dit kan gedaan worden via het persoonlijke profiel.

Als de forward knop niet zichtbaar is, dan kun je direct het e-ticket downloaden en is het toegestaan om de vervangende deelnemer met jouw persoonlijke ticket te laten deelnemen. 

Mud Family

Het lukt mij niet om de tickets van mijn kinderen te personaliseren. Hoe kan dit?

Het is mogelijk om met 1 e-mailadres meerdere tickets te kopen, de extra tickets kunnen alleen gepersonaliseerd worden als er een eigen (uniek) e-mailadres is. Heeft je kind geen eigen (uniek) e-mailadres? Dan blijft het ticket op jouw naam staan en kan hij/zij deelnemen op dit ticket.

Wanneer is een begeleider (18+) verplicht?

Bij kinderen tot 11 jaar is een deelnemende begeleider (in bezit van Family Ticket) verplicht.

Met hoeveel personen mag ik deelnemen op 1 Mud Family ticket?

Iedereen heeft zijn eigen e-ticket nodig om deel te nemen aan Mud Family. Voor iedereen die het parcours op wil moet een eigen e-ticket worden gekocht.

Hoe kies ik de shirtmaat voor mijn kind?

Gaaf dat je erbij bent op Mud Family!

In het Mud Masters Profiel kun je de shirtmaat ‘Kids’ uitkiezen, dit is de kleinste maat voor de deelnemers aan de Mud Family Run.

Hoeveel kinderen mag ik als volwassene begeleiden?

1 begeleider mag maximaal 4 kinderen tussen de 6 en 11 jaar begeleiden.

Event Info

Zijn er eet- en drinkgelegenheden op het parcours en/of het terrein?

Afhankelijk van de afstand die je loopt, kom je onderweg één tot drie drinkposten tegen waar we water uitdelen. Marathondeelnemers krijgen na elke finishronde een beker sportdrank. Ben je na afloop nog dorstig of heb je stevige trek? Dat kunnen we ons zo indenken. Er staan genoeg stands met eten en drinken.

Zijn er omkleedfaciliteiten?

In het start-/finishgebied vind je omkleedruimtes voor mannen en vrouwen. Op onze 
website vind je onze uitgebreide kledingtips.

Vanaf hoe laat is het terrein geopend?

Op onze website bij het event lees je hoe laat het parkeerterrein tijdens de eerstvolgende editie geopend wordt.

Hebben toeschouwers ook toegang tot het evenemententerrein?

Ja, natuurlijk! Ook als je niet deelneemt aan Mud Masters ben je van hárte welkom (vrij entree). En je mag zoveel mensen meenemen als je wilt. Drink gezellig een biertje en moedig onze krijgers aan. Doet er niet toe of je ze kent. Van fanatiek geschreeuw langs de kant gaat iedereen een stukje sneller.

Oh ja, foto’s maken mag natuurlijk ook: zoveel je wilt. Het is echter niet toegestaan de foto’s te verkopen zonder schriftelijke toestemming van Mud Masters.

Wat is de minimumleeftijd voor deelname?

Deelname aan ons Mud Masters parcours is mogelijk vanaf 18 jaar.

Ben je onder de 18 en wil je toch graag deelnemen aan een Mud Masters parcours? Kijk dan eens naar Mud Masters Family! Dit is een speciaal parcours waaraan iedereen vanaf 6 jaar mee mag doen! Dit is een parcours van 3KM met verschillende niveau’s in de obstakels. Iedereen (vanaf 6 jaar) mag deelnemen aan Mud Masters Family, maar onder de 11 jaar moet er iemand van 18 jaar of ouder – in bezit van een geldig ticket -mee. Ben je boven de 11 jaar, dan kan je sowieso meedoen aan Mud Masters Family en heb je geen begeleiding nodig. 

Vanaf 18 jaar kan er worden meegedaan aan het grotere parcours. 

Zijn er douchefaciliteiten?

Er zijn geen douches, maar je kunt je wel afspoelen na de finish in onze ‘Car wash’. Neem een warme trui mee voor erna!

Kun je pinnen op het terrein?

Er is geen geldautomaat aanwezig op het terrein, maar je kunt wél pinnen bij de stands met eten. Of bij de stand met T-shirts en sweaters. Voor de parkeerkaarten heb je contant geld nodig.

Waar kan ik mijn spullen opbergen?

In onze bewaakte garderobe kun je één gesloten sporttas per persoon inleveren. Liefst een van bescheiden formaat, want grotere tassen kunnen we niet herbergen. Je kunt je tas één keer inleveren en ophalen op vertoon van je polsbandje.

Zijn honden toegestaan op het evenemententerrein?

Honden zijn, mits aangelijnd, toegestaan op het terrein. Behalve in Scheveningen.

Op het parcours mogen de honden niet lopen.

Wat is het adres van de evenementenlocatie?

Op onze website bij het event vind je de adresgegevens van de evenementenlocatie(s). Je vindt daar ook meer informatie over de bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer.

Let op! Bij deelname aan Mud Masters Weeze 2017 is tijdens het evenement op 6 en 7 mei de aanrijroute vanuit Nederland minder goed bereikbaar: de K37 via de Veenweg is dat weekend afgesloten.

Is Mud Masters een wedstrijd met tijdswaarneming?

Nee, want het draait om teamwork en de saamhorigheid die daarbij komt kijken. Net als bij de mariniers. Alleen als het specifiek staat aangegeven bij het event strijd je om wie de snelste man of vrouw is. In 2016 was dit bij de Marathon, Alfa en Mud Masters 24 Hours startgroepen. Daar gaat het dus wel om tijd.

Wat zijn de parkeerkosten?

De kosten van een dagkaart verschillen per evenement. Hieronder vind je de prijzen voor het parkeren bij Mud Masters in Weeze, Hamburg, Haarlemmermeer en Biddinghuizen 2017.

Weeze: €7 per auto. 
Hamburg: €7 per auto.
Haarlemmermeer: €8 per auto.
Biddinghuizen: €8 per auto.

Neem gepast geld mee! Het is namelijk niet mogelijk om te pinnen op of nabij de parkeerplaats.

Foto's en video's

Mag ik foto's of video's maken?

Ja, hoe meer hoe beter! Wanneer je de foto’s of video’s voor andere (commerciële) doeleinden dan privé wilt gebruiken, kun je toestemming vragen bij de organisatie. 

Het is overigens niet toegestaan om met een drone te vliegen zonder (schriftelijke) toestemming van de organisatie.

Ik zie foto's van andere mensen op mijn persoonlijke pagina. Hoe kan dit?

Dat klopt! Al je foto’s en video’s op jouw persoonlijke pagina zijn gemaakt binnen een bepaald tijdsframe. Jouw dappere mede Mud Masters die op dezelfde tijd op dezelfde plek waren, zijn hierdoor ook aan jouw persoonlijke pagina gekoppeld. Mooi bewijsmateriaal dat je niet de enige was die heeft afgezien, toch? 😉

Ik weet dat er meer foto’s van mij zijn gemaakt dan ik kan terugvinden op mijn persoonlijke pagina. Waar vind ik deze?

In dat geval ben je waarschijnlijk op de foto gezet door een enthousiaste hobbyfotograaf die niet bij Team Mud Masters hoorde en tot wiens foto’s wij geen toegang hebben. De officiële Mud Masters foto- en videolocaties waren de Flyer, Splash Jump/Execution, Mud Crawl, start en finish. Ook stond er één photobooth op het parcours en één photobooth in het start-/finishgebied.

Het foto/video systeem herkent mijn naam niet. Wat is het probleem?

In dat geval had je jouw ticket vóór de run waarschijnlijk niet op jouw naam gezet. Maar geen paniek! Je kunt je persoonlijke foto’s en video’s alsnog terugvinden door te zoeken op tijd of op je startnummer. Dit nummer staat op de enkelband die je tijdens jouw run droeg.

Wanneer staan de foto's online?

Gaaf dat je hebt deelgenomen aan Mud Masters! Alle foto’s worden verzameld en op onze website geplaatst, hier kunnen 2-3 dagen overheen gaan.

Daarna kun je ze opzoeken door je startnummer of je naam in te voeren.

Inschrijven en profiel

Tot wanneer kan ik me inschrijven?

Zolang de voorraad strekt is het mogelijk om je in te schrijven, maar voorgaande edities waren al snel vol. Dus zodra je overstag bent, raden we je aan om je zo snel mogelijk aan te melden.

Kan ik van startserie wisselen?

Ja, het is mogelijk om van startserie te wisselen zolang een startserie nog niet vol is! De ticket-fee, eventuele extra kosten voor een andere prijsfase/duurder ticket en de kosten van je betaalmethode worden in rekening gebracht. Een wijziging aanvragen van startserie kan door in te loggen via je Mud Masters profiel als het gaat om een van onze events in 2017.

Hoe weet ik dat ik goed sta ingeschreven?

Als je na betaling een bevestigingsmail hebt ontvangen met je e-ticket. Dan sta je goed ingeschreven.

Ik wil een wijziging doorvoeren, hoe kan ik dit doen?

Ben je ingeschreven voor een van de Mud Masters edities in 2017 en wil je een wijziging in je ticket doorvoeren?  
Log dan in via je profiel en klik op de button 

‘inschrijving aanpassen’. 

Wat is de minimumleeftijd voor deelname?

Deelname aan ons Mud Masters parcours is mogelijk vanaf 18 jaar.

Ben je onder de 18 en wil je toch graag deelnemen aan een Mud Masters parcours? Kijk dan eens naar Mud Masters Family! Dit is een speciaal parcours waaraan iedereen vanaf 6 jaar mee mag doen! Dit is een parcours van 3KM met verschillende niveau’s in de obstakels. Iedereen (vanaf 6 jaar) mag deelnemen aan Mud Masters Family, maar onder de 11 jaar moet er iemand van 18 jaar of ouder – in bezit van een geldig ticket -mee. Ben je boven de 11 jaar, dan kan je sowieso meedoen aan Mud Masters Family en heb je geen begeleiding nodig. 

Vanaf 18 jaar kan er worden meegedaan aan het grotere parcours. 

Tot wanneer kan ik een wijziging doorgeven?

Voor onze events in 2017 kun je de wijziging tot 2 dagen voor het evenement in ons systeem aanpassen.

Log in op je Mud Masters profiel en klik op ‘aanpassen’.

Mijn vrienden doen mee in een volle startserie, kan ik er nog bij?

Voor een goede doorstroming op ons parcours is er een maximum aantal deelnemers toegestaan per startserie. Wel willen jullie graag tegemoet komen om samen deel te nemen in één van de nog beschikbare startseries: indien beschikbaar. Mail ons in dat geval je verzoek.

Ik kan helaas niet op de datum waarop ik ben ingeschreven, mag ik met mijn huidige ticket op een andere editie meedoen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. De tickets zijn persoons- en eventgebonden. Wel kun je je ticket aan iemand anders geven.

Welke Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op mijn (team-) inschrijving en onze deelname?

Onderaan onze homepage vind je een link naar de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op jullie inschrijving en deelname.

Hoe, waar en wanneer ontvang ik mijn startbewijs?

Op vertoon van je e-ticket kun je op het evenement je fysieke startbewijs ophalen.

Vanaf wanneer kan ik me inschrijven?

Goeie vraag! Je kunt ons volgen op Facebook, dan zie je het startsein vanzelf voorbijkomen in je timeline. Of je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Kies je voor beide opties, dan is de kans dat het startschot aan je voorbij gaat nihil en kun je jezelf niks kwalijk nemen.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt. Wat moet ik doen?

Als je wilt inloggen op je profiel maar je weet je wachtwoord niet meer klik dan op
wachtwoord vergeten.

Kan ik mijn inschrijving annuleren en restitutie ontvangen?

Wat balen dat je toch niet kunt deelnemen! Helaas is het niet mogelijk om de inschrijving te annuleren, te verplaatsen naar een volgend event of de tickets terug te geven. Wel kun je het startbewijs overdragen aan iemand anders door in te loggen op je Mud Masters profiel en op de pijl te klikken naast het ticket.

Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk, zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Hoe kan ik namen van deelnemers wijzigen in mijn team?

Na betaling kun je inloggen op je profiel, hier kun je de namen van de deelnemers wijzigen en aanpassen door op “ticket toewijzen” te klikken.

Ik krijg een foutmelding als ik mij via de website probeer in te schrijven. Wat moet ik doen?

Foutmeldingen zijn vervelend, laten we dat voorop stellen. Soms zijn ze echter makkelijk verholpen. Probeer het bijvoorbeeld via een andere browser als je op technische problemen stuit, of op een andere computer. Mocht dit niet helpen, trek dan aan de bel en stel je vraag via het
contactformulier.

De tickets voor de gewenste startserie zijn uitverkocht, kan ik via marktplaats nog een ticket bemachtigen?

Nee, als een startserie als ‘uitverkocht’ op onze site staat, zijn er voor deze startserie geen tickets meer te koop. We raden je ten zeerste af om tickets te kopen via andere websites dan registration.mudmasters.com. Andere sites die kaartjes aanbieden zijn doorverkopers, waar je vaak een veel hoger bedrag betaalt en het risico loopt ongeldige kaartjes te kopen.

Hoe kan ik me inschrijven?

Leuk dat je meedoet! Via de event pagina’s op onze 
website kun je jezelf inschrijven. Waarschijnlijk neem je een vriend(in) mee of ga je met een grote groep, zorg dan dat jullie je inschrijven in dezelfde startserie via de startserie tab.

Hoe kan ik ons team/bedrijf inschrijven?

Jullie gaan team builden, wat een goed idee! Er zijn drie manieren om in te schrijven: 

1. inschrijving per factuur (KvK-nummer nodig). Kies voor de optie ‘bedrijf inschrijven en betalen per factuur’. Je schrijft het team in, betaalt en regelt het verder met de deelnemers. Dit doen veel trainers/sportclubs die met groepen meedoen en een trainingspakket inclusief Mud Masters-deelname aanbieden. Als er later meer deelnemers bijkomen, kan een aanvullende bestelling gedaan worden.  


2. inschrijving individueel (betaling iDeal). Kies voor de optie ‘inschrijven’. Zorg er dan wel voor dat iedereen voor dezelfde startserie kiest, zodat jullie samen kunnen starten. Er kunnen dan extra tickets voor de startserie worden gekocht als er meer mensen willen meedoen.

3. inschrijving centraal door 1 persoon (betaling iDeal). Kies voor de optie ‘inschrijven’. Jij koopt het aantal tickets en na de betaling kan je aan ieder ticket een e-mailadres koppelen waardoor de deelnemers hun eigen ticket kunnen downloaden.  In het bestelproces kan je, na het accepteren van de algemene voorwaarden, aangeven hoeveel tickets je wilt kopen.

Let op! Alleen met de optie “inschrijving per factuur” wordt er een factuur gemaakt. Wanneer je via iDeal betaalt wordt er geen factuur gemaakt.

Kan ik mijn startbewijs aan iemand anders overdragen?

Kan je zelf niet meer meedoen aan Mud Masters en heb je iemand gevonden die je ticket wil overnemen? Dan kun je je ticket(s) overdragen door in te loggen op je 
Mud Masters profiel en op de forward knop naast het ticket te drukken.

Let op! Als je dit ticket doet geef je letterlijk dit ticket aan iemand anders, die persoon is nu de eigenaar. Wil je het ticket blijven zien in jouw profiel dan moet je het ticket toewijzen aan iemand (ticket toewijzen knop). Dan blijf jij mede-eigenaar van het ticket.

Als de forward knop niet zichtbaar is (dit gebeurt vlak voor het evenement), dan kun je direct het e-ticket downloaden en is het mogelijk om de vervangende deelnemer met jouw persoonlijke ticket te laten deelnemen. 

Ik heb een ticket overgenomen van iemand, maar ik wil graag mijn eigen naam erop hebben: hoe doe ik dat?

Het is mogelijk om de naam op een ticket te wijzigen. Wijzingen aan het ticket kan de eigenaar zelf van het ticket doen door in te loggen op zijn of haar Mud Masters profiel en naast het ticket op ‘overdragen’ te klikken. 

Let wel: we hebben geen zicht op verkopen via Marktplaats of Ticketswap en kunnen alleen de deelname garanderen als de inschrijving daadwerkelijk via onze site is gebeurd.

Het evenement is al bijna, maar nu kan ik mijn ticket niet meer personaliseren. Wat nu?

Vanaf 2 weken voor het evenement is het niet meer mogelijk om tickets voor Mud Masters via het persoonlijke Mud Masters profiel te personaliseren, over te dragen of te wijzigen.

Twee weken voor het evenement worden alle ongepersonaliseerde tickets beschikbaar gemaakt voor download. De ongepersonaliseerde tickets hebben de naam van de koper gekregen. De koper kan nu alle tickets downloaden in zijn of haar persoonlijke Mud Masters profiel. Na afloop van het event kunnen alle deelnemers hun foto’s zoeken via het nummer op hun enkelband, onthoudt het nummer van de enkelband dus goed! 

Wil je een ticket overdragen aan een nieuwe deelnemer? Zorg er dan voor dat de persoon die jou vervangt in het bezit is van jouw e-ticket. Hiermee kan hij of zij zich op de dag van het evenement melden bij de startnummerbalie waar het e-ticket gescand wordt en je vervanger het startbewijs ontvangt. 

Is het mogelijk om een deelnemer/team te annuleren en welke kosten zijn hieraan verbonden?

Helaas is het niet mogelijk om te annuleren als je staat ingeschreven. Het is wel mogelijk om de e-tickets over te dragen aan een andere deelnemer. Dit kan gedaan worden via het persoonlijke profiel.

Als de forward knop niet zichtbaar is, dan kun je direct het e-ticket downloaden en is het toegestaan om de vervangende deelnemer met jouw persoonlijke ticket te laten deelnemen. 

Na jouw run

Ik ben mijn finishshirt vergeten op te halen. Kan ik een shirt nagestuurd krijgen?

Waarschijnlijk was je in totale extase dat je de finish had bereikt en ben je meteen naar de bar gerend, zoiets? Begrijpelijk, maar we kunnen na afloop helaas geen shirtje meer opsturen. Doe gewoon nog een keer mee!

Mijn finishshirt past niet. Kan ik deze ruilen voor een shirt in een andere maat?

Ben je zo gespierd van al het trainen dat het shirt niet meer past en wil je een andere maat dan je besteld hebt? Je kunt op de dag zelf proberen je shirt te ruilen. We kunnen het echter niet garanderen, omdat we een beperkte ruilvoorraad hebben ingekocht. Helaas sturen we geen shirts op na afloop van het evenement.

Ik ben iets verloren, wat nu?

Oh wat balen! Als je er tijdens het evenement al achter komt, meld je dan bij de check-in. Hier verzamelen we alle gevonden voorwerpen. Kom je er later achter, neem dan contact met ons op. Let wel: natte/vieze spullen worden over het algemeen niet bewaard!

Wat was de uitslag van de marathon in Haarlemmermeer 2017?

Uitslag Marathon Haarlemmermeer 22 april 2017

Startnummer Naam Netto tijd
62517 Steven Kistemaker 4:23:20
62459 Martijn Driedonks 4:55:21
62432 5:02:38
62433 Mario Schabus 5:02:38
62451 Michel Meiringh 5:03:51
62476 Peter-Jan Polling 5:03:52
62465 Alexander Mileski 5:04:15
62466 Kerwin van Apeldoorn 5:04:16
62439 5:10:41
62515 Marleen van Dusseldorp 5:18:49
62486 Arno Nieuwenhuizen 5:24:02
62472 5:28:49
62464 Michel Opdam 5:31:39
62474 5:36:41
62457 Marco van Berkel 5:41:31
62499 Debbie van Gorp-van Iersel 5:41:31
62419 Robin Bruin 5:43:18
62422 David van den Berg 5:43:19
62508 5:45:17
62436 Maarten Swart 5:46:53
62462 Sven Weemaes 5:46:53
62434 5:47:28
62498 Jasper Lub 5:47:28
62491 Jerom Meinen 5:49:59
62516 Nico Grasman 5:50:02
62415 Sietse van Steenbergen 5:50:23
62406 Rene Laenen 5:52:14
62494 Andre Alberts 5:52:45
62518 Nico De Fijter 5:52:46
62420 Ritchie Dibetta 5:53:21
62405 5:53:53
62394 Maik de Groot 5:53:54
62445 Jesse Smits 5:53:55
62529 Matthijs De Hertog 5:55:46
62354 Paul Lunenburg 5:58:40
62473 Max van der Lubbe 5:59:07
62325 Ronald Den Teuling 6:00:30
62381 Jaber Herman 6:00:33
62504 Giovanni Van Hullebus 6:01:23
62502 Rene Tol 6:03:06
62503 Johan Vos 6:03:06
62450 Tim Borsje 6:03:19
62484 6:03:25
62487 Pieter Zwart 6:03:28
62519 6:04:40
62430 Robin van der Jagt 6:06:46
62426 Jimmy Egberts 6:06:50
62444 6:08:23
62408 Bob Roos 6:09:33
62493 Teun van der Starre 6:09:43
62501 Nick Baars 6:14:10
62461 Roel Van Dam 6:25:48
62440 Alex Lallement 6:26:28
62441 Menno van Bruggen 6:28:39
62467 Jack Bisschop 6:28:39
62401 6:30:04
62402 6:30:05
62403 Rafael Kurek 6:31:16
62425 Timo ter Braak 6:32:19
62429 Steven Klaassen 6:32:20
62509 Jeroen Geboers 6:40:37
62471 René Valk 6:40:39
62435 Dennis van Beek 6:42:29
62446 Peter Hoffer 6:53:33
62447 6:53:54
62348 Andy Buyle 6:56:26
62488 Niels Voorthuizen 6:57:14
62520 Hidde Wijnker 6:57:14
62526 Elmar Bakker 6:57:15
62527 Vincent Bos 6:57:16
62448 6:59:40
62470 Sue-Serena Hoogendijk 6:59:42
62496 Arjan van Die 7:01:27
62495 Andre Van Die 7:01:31
62424 Björn ten Have 7:03:05
62400 Danny van Uffelen 7:03:07
62407 Robin De Gruiter 7:03:35
62497 Jan Roubos 7:04:33
62414 Michael Schult 7:08:54
62413 7:08:54
62468 7:08:55
62528 Stefan Terhorst 7:08:55
62396 Jacco Blokker 7:10:51
62452 Carl Bergman 7:16:57
62453 Robert Loefgren 7:17:00
62477 Magnus Alestrand 7:17:03
62507 Jesse Verschoor 7:25:31
62482 Brend Kolfschoten 7:25:32
62511 Robert Steffen 7:25:49
62412 Tim Kemming 7:26:14
62437 Matthias Extrem Meyer 7:26:15
62523 Paul van Gameren 7:26:51
62521 Vincent van der Haven 7:26:53
62522 Lex Stegink 7:26:53
62373 Tonnie Trompert 7:35:46
62372 Jacky Muller 7:35:46
62410 Jeffrey Neervoort 7:35:47
62360 Michael van Zwam 7:35:47
62490 Christoph Holtmann 7:41:14
62489 Jardi Jansma 7:41:16
62524 Frederike Eichhorst 7:48:56
62525 Thomas Gronewold 7:48:58
Wat was de uitslag van de Alfa in Haarlemmermeer 2017?

Gaaf dat je erbij was op Mud Masters in Haarlemmermeer 2017! Hieronder vind je de uitslag. 

Place BIB Name Category Time
1 43385 Rik Froma 18km alfa 01:03:07
2 44041 Mieke de Gunst 18km alfa 01:18:01
3 40749 18km alfa 01:19:31
4 43381 Maurits Van stapele 18km alfa 01:19:31
5 43368 Sven Maes 18km alfa 01:35:14
6 40739 Jasper Pellekaan 18km alfa 01:47:01
7 39761 Sander Casparis 01:48:17
8 41461 Abraham Bermudez Ospina 18km alfa 01:51:48
9 42111 Sander van Leeuwen 18km alfa 01:56:18
10 42156 Xander den Duijn 18km alfa 01:56:57
11 41517 Charley Bijvoet 18km alfa 02:01:15
12 43986 Ewoud Stadman 18km alfa 02:01:45
13 42932 Jeroen Zijlstra 18km alfa 02:01:46
14 41473 Matthias Verschoor 18km alfa 02:02:31
15 41472 Jeroen Kroeze 18km alfa 02:02:33
16 44045 Niels Visser 18km alfa 02:02:46
17 43935 Mark Verkennis 18km alfa 02:03:48
18 62701 Jamie Den Haan 02:04:16
19 39657 spaarne gasthuis 18km alfa 02:05:31
20 44028 Jelle Hoenderdos 18km alfa 02:06:03
21 39742 Mieke van Kollenburg 02:06:08
22 44043 Frans Van der Ende primera 18km alfa 02:06:56
23 42080 Robert van Susteren 18km alfa 02:08:10
24 40738 Robin Mol primera 18km alfa 02:08:21
25 39631 Joris Roels 18km alfa 02:08:51
26 62700 18km alfa 02:08:57
27 44627 GW Lankman 18km alfa 02:10:28
28 41324 Pieter Mantel bakker sports schagen 18km alfa 02:10:29
29 44518 Ronald de Reus 18km alfa 02:12:33
30 39656 Mathias Leroy 18km alfa 02:14:31
31 39651 Michel Bizot 18km alfa 02:18:32
32 41481 Christoph Meister 18km alfa 02:19:22
33 42071 Mark van Leest 18km alfa 02:20:07
34 42175 Eduard Van den Berg 18km alfa 02:23:00
35 40734 Buddy Damhuis refa ict 18km alfa 02:25:14
36 41923 Jesse Faber refa ict 18km alfa 02:25:14
37 42881 18km alfa 02:25:28
38 41426 Dennis Janssen 18km alfa 02:25:28
39 44025 Roger Putters 18km bravo 02:27:50
40 41452 Robin van ’t Hag 18km alfa 02:27:52
41 44526 Stefan Frank de fontein 18km alfa 02:28:49
42 41320 Chris van Schil 18km alfa 02:29:40
43 40642 Koen Cortjens 18km alfa 02:34:18
44 40646 Eva Krougman 18km alfa 02:34:18
45 39726 Dion Van der klaauw mijn zus & ik 18km alfa 02:34:38
46 39727 Cliff Gijsman mijn zus & ik 18km alfa 02:34:38
47 44515 Gerrit Bangma 18km alfa 02:34:39
48 40636 Frank Pelkmans 18km alfa 02:34:39
49 39707 Badr Azrout mijn zus & ik 18km alfa 02:34:39
50 42952 18km alfa 02:36:30
51 42954 Arie Jansen 18km alfa 02:36:30
52 42982 18km alfa 02:36:31
53 44084 Özlem Demircioglu 18km alfa 02:36:57
54 44065 Samantha Gobel 18km alfa 02:36:59
55 42079 Tom Janmaat 18km alfa 02:37:50
56 42084 Xanne Kuppens 18km alfa 02:37:51
57 41483 Nancy van Diesen 18km alfa 02:38:06
58 40670 Remon van den Bergh 18km alfa 02:38:06
59 43325 Bob Klaasse 18km alfa 02:38:46
60 39677 Dave Nice het cbr 18km alfa 02:38:46
61 39699 Tako Brink total identity 18km alfa 02:38:47
62 42981 Roy Veenman 18km alfa 02:39:09
63 42975 Wesley Paardekooper 18km alfa 02:39:10
64 42978 Bas Butter 18km alfa 02:39:13
65 42976 18km alfa 02:39:17
66 39685 Akwasi Aheng 18km alfa 02:40:18
67 42096 Mandy van der Meer kpmg connect 18km alfa 02:40:19
68 41516 Jos van Kester 18km alfa 02:41:32
69 41512 18km alfa 02:41:33
70 39706 Corné Veldman 18km alfa 02:41:57
71 39705 Jonathan de Wagt the gym 18km alfa 02:41:57
72 39734 Rick Van dijk 18km delta 02:44:05
73 39752 Roan Mulderij 18km delta 02:44:07
74 62692 18km alfa 02:50:24
75 42983 Sjoerd van de Vijver 18km alfa 02:50:24
76 42192 Bas Harding 18km alfa 02:50:24
77 44521 Sander Koster 18km delta 02:50:49
78 44523 Paul Claessen 18km delta 02:50:49
79 39670 Danny de Haas 18km delta 02:50:49
80 44513 Lars van Elderen 18km delta 02:50:51
81 39641 Peter Van loon 18km alfa 02:51:40
82 39729 Jan Kerdijk 18km alfa 02:52:08
83 43934 Bennie Pool 18km alfa 02:52:09
84 43299 Ricardo Pret 18km alfa 02:54:03
85 42973 18km alfa 02:54:03
86 43301 Denni Otten 18km alfa 02:54:07
87 43300 Ramon Van Meersbergen 18km alfa 02:54:07
88 34880 Kieran Baker 18km alfa 02:54:17
89 44995 18km alfa 02:54:17
90 44022 18km alfa 02:54:17
91 41903 18km alfa 02:54:18
92 42940 Menno van Tongeren joy2bfit 18km alfa 02:55:37
93 42086 Remko Toorenburgh joy2bfit 18km alfa 02:55:38
94 42087 Michel Schouten 18km alfa 02:55:38
95 42075 Glenn Krancher 18km alfa 02:55:42
96 42917 Erik van Nuenen 18km alfa 02:55:43
97 44007 Mertkan Kaya 18km alfa 02:55:48
98 41443 Delano Bagmeijer 18km alfa 02:55:48
99 65693 loefgrens golv ab 18km alfa 02:56:40
100 65690 18km alfa 02:56:41
101 42114 Heidi Witjes 18km alfa 02:58:39
102 42134 Linda Langeslag 18km alfa 02:58:40
103 41457 Andreas Jaspers j den breejen gww bv 18km alfa 02:58:49
104 41478 Mark Schrammeijer j den breejen gww bv 18km alfa 02:58:49
105 40736 Wendy Steenvoorden 18km alfa 02:58:50
106 42979 Jeroen Balk 18km alfa 02:58:54
107 42089 Verhart Verhart 18km alfa 02:58:55
108 42088 Niels Verhart 18km alfa 02:58:59
109 44047 John Schut 18km alfa 02:59:05
110 62695 Frank Korff 18km alfa 03:00:53
111 40522 Redmar Stienstra 18km alfa 03:01:01
112 42090 Bart Spaargaren 18km alfa 03:01:01
113 42960 Zaheer H Rizvi 18km bravo 03:01:12
114 65692 18km bravo 03:01:12
115 65686 18km bravo 03:01:12
116 40640 Nick Meijer 18km alfa 03:05:11
117 40745 Lillian Hauwert 18km alfa 03:05:11
118 42135 Marc Kelderman 18km alfa 03:05:12
119 65685 Krista Vos 18km alfa 03:05:12
120 40645 Barbara de Vries 18km alfa 03:05:13
121 44027 Lieke Boer 18km alfa 03:05:13
122 40637 Stijn Boer 18km alfa 03:05:13
123 39646 Giel Oldenmonikenhof 18km alfa 03:05:27
124 40628 Rachne Dangé kpmg connect 18km charlie 03:09:56
125 44146 Priyant Khemai de fontein 18km alfa 03:10:02
126 41441 Emmanuelle Bermudez montoya 18km alfa 03:10:42
127 41423 John Winston helder Bermudez ospina 18km alfa 03:10:44
128 40737 Peter Hofland 18km alfa 03:10:55
129 40746 18km alfa 03:10:58
130 42892 Danny Lamphen 18km alfa 03:11:06
131 42141 de fontein 18km alfa 03:11:11
132 39747 Ricardo Kuiper 18km alfa 03:11:51
133 39765 Jan Wladyslaw Kuzminski 18km alfa 03:11:52
134 42915 Jesse Koymans 18km alfa 03:11:59
135 42078 Leoniek Van der Ham 18km alfa 03:12:02
136 42067 Michael Van der Ham 18km alfa 03:12:04
137 44051 18km alfa 03:13:08
138 44069 18km alfa 03:13:08
139 44010 18km alfa 03:13:08
140 44974 Ralf Coolen 18km alfa 03:18:53
141 40741 Anne Meijers 18km alfa 03:18:54
142 40742 Rolf Vernes shift shape 18km alfa 03:18:54
143 40740 Leon Verest shift shape 18km alfa 03:18:54
144 41883 Daan Vernes shift shape 18km alfa 03:18:54
145 39702 Marcel Zuidhof 18km alfa 03:18:55
146 40731 Hans Evers shift shape 18km alfa 03:18:55
147 41863 Wietse van de Ven shift shape 18km alfa 03:18:56
148 40618 Allessa van de Ven shift shape 18km alfa 03:18:56
149 42919 Jos Koppenol 18km alfa 03:19:50
150 42953 Roel Bennink 18km alfa 03:19:50
151 42895 18km alfa 03:19:51
152 44586 18km alfa 03:19:52
153 42085 Margot Haringa 18km alfa 03:19:53
154 42880 Ellen Blank 18km alfa 03:19:53
155 42151 18km alfa 03:21:22
156 42171 18km alfa 03:21:22
157 42132 Victor De Roode 18km alfa 03:21:23
158 42871 Lisa Otto 18km alfa 03:22:17
159 40617 Joost Rotteveel 18km alfa 03:22:17
160 42872 Jennifer Schrama 18km alfa 03:22:17
161 39684 18km alfa 03:22:18
162 39724 jv tech 18km alfa 03:22:19
163 39725 jv tech 18km alfa 03:22:19
164 39683 Ferry van der Sar 18km alfa 03:22:19
165 42898 Isabelle De Geus 18km bravo 03:22:32
166 39662 Eline Klinkers rabobank 18km alfa 03:22:32
167 42913 Lucie Neuzilova 18km alfa 03:22:33
168 42068 Yolie Michielsen 18km alfa 03:22:33
169 42938 Maarten Geerling 18km bravo 03:22:33
170 42065 Lyle Worthington 18km alfa 03:22:33
171 42959 Joel Tjon-A-Tsien 18km bravo 03:22:33
172 40733 Martin Levie 18km bravo 03:22:33
173 42962 Carolien Klesman 18km bravo 03:22:36
174 44563 Martijn Birk 18km bravo 03:22:36
175 43918 pararius.nl 18km alfa 03:22:44
176 43307 Ashkan Zamani 18km alfa 03:22:45
177 42912 Michelle Hoogland 18km alfa 03:24:10
178 44096 Martijn van Rooijen teamworx sport 18km alfa 03:26:51
179 41414 Nino Klee teamworx sport 18km alfa 03:26:52
180 43302 18km alfa 03:27:40
181 42911 Tom van der Maarl 18km alfa 03:30:32
182 39704 18km alfa 03:31:59
183 44602 Roelie Kwakernaak 18km alfa 03:33:37
184 42159 Jolanda de Haan 18km alfa 03:33:37
185 40582 Bert de Haan 18km alfa 03:33:37
186 40593 Chris Kwakernaak 18km alfa 03:33:37
187 44021 Dennis Eckhardt 18km alfa 03:34:16
188 40735 Danielle van den Akker 18km alfa 03:34:16
189 42980 Vincent Le Noble 18km alfa 03:34:16
190 42069 Debora de Mos 18km alfa 03:34:16
191 42877 Mart Groot 18km alfa 03:34:17
192 43997 Anne-Robijn van Stapele 18km alfa 03:35:58
193 39772 Froukje van Osch 18km alfa 03:36:01
194 41456 Sanne Vlaar 18km alfa 03:36:01
195 42933 18km alfa 03:36:08
196 65701 18km alfa 03:42:30
197 65697 18km alfa 03:42:31
198 42062 18km alfa 03:59:16
199 41901 18km alfa 03:59:16
200 40732 18km alfa 03:59:16
201 39634 18km alfa 03:59:16
202 42977 Sarah Frederiks 18km alfa 04:05:37
203 40748 Jeffry van Hagen 18km alfa 04:05:37
204 42083 Kitty Eckhardt 18km alfa 04:05:37
205 44167 Alex van Wijngaarden 18km bravo 04:45:07
206 42198 Jelle Hoogland 18km alfa 04:48:46
207 39680 Eddy Pouw 18km alfa 04:48:47
208 62463 Marc Dekker 05:45:24

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Parcours en Obstakels

Uit welke afstanden bestaat het parcours?

Er is een 5-, 6-, 10-, 12-, 18- en 42 kilometer-parcours. Op het 5-, 6-, 10-, 12- en 18 kilometer-parcours leggen deelnemers één unieke ronde af. Het 42 kilometer-parcours is opgebouwd uit één ronde van 18 kilometer en twee rondes van 12 kilometer. Sinds 2015 bieden we een keer per jaar ook een langere uitdaging aan zoals een 9 hours of 24 hours parcours, 24 uur lang doorbikkelen!

Uit welke hindernissen is het parcours opgebouwd?

Het parcours bestaat altijd uit een combinatie van hindernissen die je hardloopconditie testen, je allround fitheid, je bovenlichaam en arm- en beenkracht. Tijdens elk evenement worden er nieuwe hindernissen geïntroduceerd. Op de 
parcourspagina op onze website krijg je een indruk van de mogelijke obstakels en hindernissen.

Mag ik één of meerdere hindernissen overslaan?

Dat mag. Jij bent baas over jóuw parcours. In de wedstrijdgroep mag je geen hindernissen overslaan, daar draait het immers om de snelste tijd.

Hoe hoog is de waterspronghindernis ‘Splash Jump’?

De Splash Jump is ongeveer 4 meter hoog, vergelijkbaar met een hoge duikplank.

Moet ik kunnen zwemmen om te kunnen deelnemen aan Mud Masters?

Wanneer je mee doet aan de de Family Run is een zwemdiploma niet verplicht. Het parcours is zo gebouwd dat kinderen niet door water gaan wat dieper is dan ong. 50 cm. 

Wanneer je deelneemt aan een andere afstand is zwemvaardigheid een vereiste. Het parcours bestaat uit een aantal waterhindernissen.  Er zijn wel alternatieve paden, maar deelname blijft op eigen risico.

Is Mud Masters een wedstrijd met tijdswaarneming?

Nee, want het draait om teamwork en de saamhorigheid die daarbij komt kijken. Net als bij de mariniers. Alleen als het specifiek staat aangegeven bij het event strijd je om wie de snelste man of vrouw is. In 2016 was dit bij de Marathon, Alfa en Mud Masters 24 Hours startgroepen. Daar gaat het dus wel om tijd.

Veiligheid

Wat is de minimumleeftijd voor deelname?

Deelname aan ons Mud Masters parcours is mogelijk vanaf 18 jaar.

Ben je onder de 18 en wil je toch graag deelnemen aan een Mud Masters parcours? Kijk dan eens naar Mud Masters Family! Dit is een speciaal parcours waaraan iedereen vanaf 6 jaar mee mag doen! Dit is een parcours van 3KM met verschillende niveau’s in de obstakels. Iedereen (vanaf 6 jaar) mag deelnemen aan Mud Masters Family, maar onder de 11 jaar moet er iemand van 18 jaar of ouder – in bezit van een geldig ticket -mee. Ben je boven de 11 jaar, dan kan je sowieso meedoen aan Mud Masters Family en heb je geen begeleiding nodig. 

Vanaf 18 jaar kan er worden meegedaan aan het grotere parcours. 

Zijn er EHBO-posten op het evenemententerrein?

Uiteraard! Er is een vaste EHBO-post in het start-/finishgebied en er zijn EHBO’ers op het parcours om direct medische hulp te kunnen verlenen indien nodig. Zij staan in direct contact met onze parcoursmarshalls die continu zicht houden op eventuele calamiteiten op het gehele parcours.

Welke maatregelen worden er getroffen bij extreme weersomstandigheden??

Als de weersomstandigheden daarom vragen, worden er aanpassingen aan het parcours verricht. Bij extreme weersomstandigheden is het mogelijk dat we het event moeten pauzeren of afgelasten. Daarvan word je uiteraard op de hoogte gehouden per mail. De veiligheid van de deelnemers en toeschouwers is onze prioriteit.

Moet ik kunnen zwemmen om te kunnen deelnemen aan Mud Masters?

Wanneer je mee doet aan de de Family Run is een zwemdiploma niet verplicht. Het parcours is zo gebouwd dat kinderen niet door water gaan wat dieper is dan ong. 50 cm. 

Wanneer je deelneemt aan een andere afstand is zwemvaardigheid een vereiste. Het parcours bestaat uit een aantal waterhindernissen.  Er zijn wel alternatieve paden, maar deelname blijft op eigen risico.

Welke veiligheidsmaatregelen treffen jullie?

Ons team bestaat onder andere uit een uitgebreide veiligheidsorganisatie. Er wordt voorafgaand aan elk evenement een risico-analyse gemaakt. Op basis hiervan worden, indien nodig, gepaste veiligheidsmaatregelen getroffen. Ook tijdens de run wordt de veiligheid continu actief bewaakt door een groot team van veiligheidscoördinatoren.

Daarnaast zijn er op het festivalterrein en parcours meerdere EHBO-posten waar je terecht kunt voor hulp bij open wonden, vuil in je ogen of andere klachten.

Verder laten wij ons door instanties informeren over de waterkwaliteit op het parcours. Desondanks brengt open water altijd risico’s met zich mee.

Als je klachten hebt na je run raden we je aan contact op te nemen met je huisarts.

Wat kan ik als deelnemer zelf doen om mijn veiligheid en die van mijn mededeelnemers te waarborgen?

Het kan gebeuren dat je het koud krijgt. Als je merkt dat je lijf niet meer opwarmt na een stuk hardlopen en je het zo koud hebt dat je heel erg rilt, meld je dan bij de organisatie zodat we je kunnen helpen. Er zijn warme dranken, aluminium dekens en tenten.

Spring niet in het water als je niet weet hoe diep het is. Bij de Splash Jump en Flyer is het water zeer diep. Duiken en head first gaan zijn hier
niet toegestaan.

Het parcours bestaat uit verharde en onverharde paden en wij raden je aan om goede schoenen te dragen. Schoenen met noppen (voetbalschoenen) en spikes zijn verboden, hiermee kun je andere deelnemers verwonden. Het is verplicht om schoenen te dragen bij deelname. Deelname op blote voeten is niet toegestaan!

Voorkom dat je water binnenkrijgt. Gebeurt dit toch en krijg je na de run klachten, ga dan even langs de huisarts.

Spoel jezelf goed af bij onze afspoelinstallatie na de finish en bescherm jezelf tegen de zon met de juiste kleding en/of zonnebrand.

In de bosgebieden op het parcours kunnen teken voorkomen. Check jezelf en elkaar na de run op teken.

Let op het parcours ook op je mededeelnemers en waarschuw de organisatie als je ziet dat andere Mud Masters hulp nodig hebben. Er lopen tientallen parcoursmarshalls rond die je altijd kunt aanspreken en die in direct contact staan met onze veiligheidscoördinatoren.