On sale: HAARLEMMERMEER Ticket kopen Informatie

Airport Weeze (bij Nijmegen) Night ShiftNIGHT SHIFT

5 & 6 mei 2018

Klassement

9 Hours

Er wordt een top 3 van mannen en een top 3 van vrouwen uitgeroepen. Het gaat daarbij om het aantal afgelegde complete rondes tussen 00:00 uur en 09:00 uur. Als een deelnemer vóór 09:00 uur een nieuwe ronde inzet, moet hij of zij deze vóór 10:00 uur afronden. Bij een gelijk aantal afgelegde complete rondes tussen deelnemers onderling, zal de deelnemer met de snelste finishtijd hoger eindigen in het klassement.

Ook deelnemers van 24 Hours Games, die eveneens het 9 Hours-onderdeel van Night Shift afleggen, doen mee aan dit klassement.

Marathon

Er wordt een top 3 van mannen en een top 3 van vrouwen uitgeroepen. Het gaat er daarbij om wie het snelste 7 complete rondes van 6 kilometer aflegt.

Ook deelnemers van 9 Hours én deelnemers van 24 Hours Games, die eveneens het 9 Hours-onderdeel van Night Shift afleggen, doen mee aan dit klassement.

Prijzen

De te winnen prijzen worden nog bekendgemaakt.

Penalties

Alle hindernissen moeten op een correcte wijze overwonnen worden. Wanneer de deelnemer hierin niet slaagt, zal een penalty worden gegeven. Na het correct uitvoeren van de penalty zal de deelnemer in de race blijven. Cheaters worden gediskwalificeerd, gevolgd door the walk of shame