On sale: HAARLEMMERMEER Ticket kopen Informatie

Airport Weeze (bij Nijmegen) Night ShiftNIGHT SHIFT

5 & 6 mei 2018

Checklist

We adviseren je om de standaard benodigdheden hiernaast mee te nemen. Daarnaast raden we de onderstaande items aan.

Eten en drinken

Het is de bedoeling dat deelnemers op de camping voor hun eigen eten en drinken zorgen. Daar mag worden gekookt met branders en er is een aantal magnetrons aanwezig.

Er worden verzorgingsposten ingericht op het parcours, maar het meenemen van eigen aanvullende voeding voor tijdens de run wordt aanbevolen. Er zal ook eten en drinken te koop zijn bij de cateringgelegenheden in het start-/finishgebied.

Mobiele opladers

Op de camping is beperkt stroom aanwezig. Neem mobiele opladers mee voor bijvoorbeeld je telefoon en voor de batterijen van je hoofdlampje.

Extra kleding

Denk aan het meenemen van droge kleding. Neem ook een muts mee voor tijdens (eventuele) rustmomenten, en voor het moment na de run. Kijk op onze voorbereidingspagina voor meer tips over kleding tijdens de run.

Kleine tent en slaapzak

Op de camping kun je lekker bijtanken. Campers en caravans zijn hier niet toegestaan. Er is 5m2 ruimte per campinggast.

Hoofdlamp en flitslamp

Want je gaat diep in de nacht afzien op het parcours! Je flitslamp kan ook een Jotron rescuelampje of een wit, watervast fietslampje zijn. Vergeet de reservebatterijen niet.

Alu deken

Om jezelf of je medelopers bij nood op temperatuur te houden.

Fluitje

Zo ben je in geval van nood altijd goed te traceren in het donker.

Campers en caravans

De camping is niet ingericht voor campers en caravans.

Muziekinstallaties

Nergens voor nodig. Geloof ons nou maar: jij en je medestrijders gaan genoeg gespreksstof hebben!

Open vuur en heaters

Branders en kookgerei vóór je tent zijn wel toegestaan.

Alcohol en drugs

Alcohol (tijdens de run) en drugs zijn ten strengste verboden.

Scheppen

Het is verboden om op de camping te graven. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Bespaar je krachten nou maar voor op het parcours!

AANVULLENDE INFORMATIE

Waardevolle spullen

Er is toegangscontrole op polsbandjes voor het betreden van de camping. Laat waardevolle spullen hier echter niet onbeheerd achter. Laat je supporters deze bijvoorbeeld bij zich houden, of berg ze op in de garderobe.

Toiletten en douches

Deelnemers en support crewleden kunnen gebruikmaken van toiletten op het campingterrein. Ook is er een beperkt aantal douches met warm water. Er zal een schoonmaakploeg aanwezig zijn om de douches en toiletten schoon te houden, maar wees sociaal en help hier zelf ook aan mee door de douches en toiletten na gebruik schoon achter te laten.