On sale: HAARLEMMERMEER Ticket kopen Informatie

Mud Masters Night ShiftNight Shift

6 & 7 mei 2017
INSCHRIJVING OPEN!

Deelnemersinfo

AHA, DUS JE BENT GEÏNTERESSEERD IN MEER INFO? WIL DAT ZEGGEN DAT JE OVERWEEGT OM DE UITDAGING AAN TE NEMEN? YOU GO, DIEHARD!

COMPLETE RONDES (9 Hours)

Het gaat erom dat je zoveel mogelijk complete rondes aflegt.

FINISH WINDOW (9 hours)

Het is verplicht om te finishen tussen 09:00 uur en 10:00 uur op zondag. Bij een latere finish telt de laatste ronde niet. Bij een eerdere finish wordt jouw uitslag niet in de uitslagenlijst opgenomen. Je hebt de 9 Hours-challenge dan immers niet helemaal volbracht.

KLASSEMENTEN (9 Hours)

Er worden prijzen uitgereikt aan de beste man en de beste vrouw.

TOEZICHT WEDSTRIJDVERLOOP (9 Hours)

Om in de uitslagenlijst te komen en oprecht trots te kunnen zijn op jouw prestatie, moet je alle hindernissen halen. Als je een hindernis niet haalt, bieden we bij sommige hindernissen een alternatief, zoals een penalty lap. Cheaters worden gediskwalificeerd, gevolgd door the walk of shame

RUSTPAUZES (9 hours)

Je bepaalt zelf wanneer je een rustpauze neemt.

SUPPORT CREW (9 Hours)

Als deelnemer ben je verplicht om iemand als support crew te hebben. Eén support crewlid kan meerdere deelnemers ondersteunen. Deze support crew helpt je met je voeding, het drinken en de verdere verzorging. Ook beheren zij jouw spullen. De support crew heeft ook toegang tot de camping en de overige deelnemersfaciliteiten.

CAMPING

Er wordt een camping ingericht waar je kunt rusten en je leed kunt delen met andere deelnemers. Deze camping ligt als een pit-stop aan het parcours en bevindt zich op korte afstand van de start en finish.

Op de camping kan van diverse voorzieningen gebruik worden gemaakt, waaronder een EHBO-post, drinkpost, kampeergelegenheid, toiletten, catering (tot 00:00 uur) en wedstrijdinformatie. Verder is er beperkte douchegelegenheid en een aantal magnetrons om eten op te warmen.

In het campingreglement lees je meer over de voorzieningen en regels op de camping.

VEILIGHEID

De organisatie kan besluiten om het parcours en/of de hindernissen aan te passen om de veiligheid te waarborgen.

VERPLICHTE GEAR

Als deelnemer draag je tijdens duisternis zelf bij aan de veiligheid door verplicht een hoofdlamp, flitslampje en fluitje bij je te dragen. Check onze checklists voor alle overige gear die je als deelnemer verplicht mee moet nemen.

TOESCHOUWERS EN SUPPORT CREW BIJ DUISTERNIS

Om veiligheidsredenen zijn delen van het parcours niet toegankelijk voor support crew en toeschouwers. De organisatie is wel dag en nacht aanwezig op het volledige parcours.

DRINKPOSTEN

De organisatie zorgt dag en nacht voor water en bananen bij de verzorgingsposten, die zich om de circa 3 kilometer op het parcours bevinden. Er zijn extra drinkposten bij de finish. Hier wordt sportdrank uitgereikt. Daarbij zal een ‘coach zone’ worden ingericht, waar je op eigen risico je eigen eten en drinken op een tafel kunt achterlaten.

EIGEN ETEN EN DRINKEN

Zelf eten en drinken meenemen is noodzakelijk. Deelnemers en hun support crew zijn voor hun eigen eten en drinken verantwoordelijk. Het is toegestaan om onderweg extra eten en drinken aangereikt te krijgen door je eigen support crew. In het campingreglement staan regels voor het gebruik van vuur en gasbranders.