On sale: HAARLEMMERMEER Ticket kopen Informatie

Mud Masters Night ShiftNight Shift

6 & 7 mei 2017
INSCHRIJVING OPEN!

Campingregels

Waar hard wordt gestreden, moet ook goed worden gerust! Daarom richten we een speciale NIGHT SHIFT-Camping in. Op het Campingterrein gelden de volgende regels.

Afmeting persoonlijke kampeerplaats

Per deelnemer of support crew hebben wij een kampeerplaats van 5m2 gereserveerd. Deelnemers en support crew nemen hun eigen tent mee. Campers en caravans zijn niet toegestaan op de camping.

Open vuur

Op last van de brandweer zijn open vuren en barbecues op de camping absoluut niet toegestaan. Hieronder worden ook fakkels en vuurkorven verstaan.

Koken

Het is wel toegestaan om voor de eigen tent gebruik te maken van een eigen kooktoestel of gasbrander. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een door de organisatie ter beschikking gestelde magnetron.

Wangedrag

Er zal streng worden gecontroleerd op wangedrag. Hieronder wordt onder andere verstaan: Vandalisme, diefstal, intimidatie, agressie, naaktlopen en wildplassen.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Vervuiling

Alle aanwezigen worden geacht de camping schoon te houden. Er zullen op het terrein voldoende afvalcontainers worden geplaatst, dus maak hier dankbaar gebruik van. Hier zal vanuit Mud Masters streng op worden toegezien. Bij overtreding van deze regels zal de overtreder in kwestie worden gesommeerd zijn/haar afval op te ruimen.

Waardevolle spullen

Er is toegangscontrole op polsbandjes voor het betreden van het campinggedeelte van de camping. Laat waardevolle spullen hier echter niet onbeheerd achter. Support crew is verantwoordelijk voor het beheren van bezittingen wanneer deelnemers zich op het parcours bevinden. Mud Masters is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke bezittingen.

Toiletten en beperkte douches

Deelnemers en support crew kunnen gebruikmaken van toiletten op het campingterrein. Ook zijn er douches met warm water. Er zal een schoonmaakploeg aanwezig zijn om de douches en toiletten schoon te houden, maar wees sociaal en help hier zelf ook aan mee door de douches en toiletten na gebruik schoon achter te laten.

Stroom

Op de camping zijn beperkt stroomaansluitingen aanwezig. TIP: Neem mobiele opladers mee voor bijvoorbeeld je telefoon en de batterijen van de hoofdlampje. Het meenemen van eigen stroomvoorzieningen (aggregaten) is niet toegestaan.

Coördinator Mud Masters Night Shift

Er is dag en nacht een coördinator van Mud Masters Night Shift aanwezig op de camping. Hij of zij zal als zodanig te herkennen zijn. De coördinator handhaaft de algehele orde op het terrein en is het centrale aanspreekpunt voor deelnemers, bezoekers en support crew.
In situaties waarin dit reglement niet voorziet, is de coördinator van Mud Masters Night Shift bevoegd om passende maatregelen te nemen.

Overtreding

Bij constatering van overtreding van één van de bovenstaande campingregels, wordt de overtreder in kwestie direct toegang tot het terrein ontzegd. Indien het een deelnemer betreft, volgt diskwalificatie.

Overige voorwaarden

Op de camping gelden naast dit reglement ook de Algemene Voorwaarden van Mud Masters.