On sale: HAARLEMMERMEER Ticket kopen Informatie

Luhmühlen bij HamburgHAMBURG

16 & 17 september 2017 NIEUW PARCOURS - NIEUWE HINDERNISSEN - NIEUW FINISHSHIRT!
INSCHRIJVING OPEN! Ticket kopen (16+)

Inbegrepen bij deelname

Elke editie heeft een uniek shirt. We zouden zeggen: spaar ze allemaal!

Bewaakte garderobe
Er is plek voor één kleine tas per persoon
Car wash
Afspoelfaciliteiten na de finish
Drinkposten
Op het parcours + extra drinkpost bij finish marathondeelnemers
Omkleedruimtes
Gescheiden voor mannen en vrouwen
Foto's en video's
Die om ‘likes’ schreeuwen!
Gespreksstof voor op verjaardagen
Vorige Volgende
Parcours
Afstand
Fase 2
Tot: 25 april 2017 12:00
Fase 3
Tot: 30 mei 2017 12:00
Fase 4
Tot: 25 juli 2017 12:00
Fase 5
Tot: 15 september 2017 23:59
Dagkassa (cash)
6 km
€ 55 € 59 € 65 € 69 € 75
12 km
€ 69 € 75 € 79 € 85 € 90
18 km
€ 79 € 85 € 89 € 95 € 100
42 km
€ 89 € 95 € 99 € 105 € 110
Parcours
Afstand
6 km
12 km
18 km
42 km

Ticketprijzen zijn inclusief ticketfee en 6% BTW en gelden zolang de voorraad strekt.

Inschrijven

Schrijf je in!

Meedoen aan Mud Masters is er eentje voor op de bucketlist. Een dag vol modder, hindernissen en lol met je vrienden waar je járen later nog met een glimlach op terugkijkt en over opschept op verjaardagen!

Laat niks aan het toeval over en schrijf jou en je vrienden in dezelfde startserie in. Want Mud Masters is Teamwork met een hoofdletter T!

Ticket kopen (16+)
Vorige Volgende
Parcours
Afstand
Fase 2
Tot: 25 april 2017 12:00
Fase 3
Tot: 30 mei 2017 12:00
Fase 4
Tot: 25 juli 2017 12:00
Fase 5
Tot: 15 september 2017 23:59
Dagkassa (cash)
6 km
€ 55 € 59 € 65 € 69 € 75
12 km
€ 69 € 75 € 79 € 85 € 90
18 km
€ 79 € 85 € 89 € 95 € 100
42 km
€ 89 € 95 € 99 € 105 € 110
Parcours
Afstand
6 km
12 km
18 km
42 km

Inschrijven

Schrijf je bedrijf in!

Je leert je collega’s pas echt kennen in barre tijden. Modderige tijden, in dit geval. Wil je je manager ook een keer zien kruipen? Of de secretaresse haar mantelpakje zien verruilen voor een mud suit? Schrijf jullie in als bedrijventeam en creëer oneindige gespreksstof voor bij de koffieautomaat!

Geef de teamspirit een lekkere oppepper en onderscheid jullie bedrijf van de massa door jullie eigen teamshirts te laten ontwerpen en bedrukken! Stuur een e-mail naar teamwear@mudmasters.com voor meer informatie.

Startseries

Mud Masters houden van lekker doorlopen!

Daarom starten al onze deelnemers in verschillende startseries. Elke 20 minuten gaat er weer een nieuwe serie met ongeveer 400 enthousiaste Mud Masters van start. Dat zorgt voor een goede doorstroom op het parcours.

Samen met je vrienden van start

Natuurlijk wil je samen met je vrienden, collega’s, sportmaatjes en familieleden starten. Je gaat ze immers hard nodig hebben op het parcours! Als jullie je in dezelfde startserie inschrijven, gaan jullie gegarandeerd samen van start.

Is de startserie van je vrienden vol?

Schrijf je in voor dezelfde afstand. Jullie kunnen altijd samen starten op de latere starttijd!

Ticket kopen (16+)

Locatie en bereikbaarheid

Het evenement zal plaatsvinden op Eventpark Himmel und Heide (Luhmühlen), 20 kilometer ten zuiden van Hamburg. Daar zorgt een sfeervol paardenraceterrein met prachtige bossen en uitgestrekte velden voor een unieke Mud Masters experience, met een nieuw parcours en spectaculaire nieuwe hindernissen!

Adres

Himmel und Heide – Eventpark Luhmühlen
Westergellerser Heide 1
21394 Westergellersen
Duitsland

FAQ

Meest gestelde vragen

Wat is de minimumleeftijd voor deelname?
Vanaf 18 jaar is iedereen van harte welkom om deel te nemen.
Uit welke afstanden bestaat het parcours?
Er is een 6-, 12-, 18- en 42 kilometer-parcours. Op het 6-, 12- en 18 kilometer-parcours leggen deelnemers één unieke ronde af. Het 42 kilometer-parcours is opgebouwd uit één ronde van 18 kilometer en twee rondes van 12 kilometer. Sinds 2015 bieden we op sommige events ook het 24 Hours parcours aan, 24 uur lang doorbikkelen!
Hebben toeschouwers ook toegang tot het evenemententerrein?
Ja, natuurlijk! Ook als je niet deelneemt aan Mud Masters ben je van hárte welkom (vrij entree). En je mag zoveel mensen meenemen als je wilt. Drink gezellig een biertje en moedig onze krijgers aan. Doet er niet toe of je ze kent. Van fanatiek geschreeuw langs de kant gaat iedereen een stukje sneller. Oh ja, foto's maken mag natuurlijk ook: zoveel je wilt. Het is echter niet toegestaan de foto's te verkopen zonder schriftelijke toestemming van Mud Masters.
Mag ik één of meerdere hindernissen overslaan?
Dat mag. Jij bent baas over jóuw parcours. In de wedstrijdgroep mag je geen hindernissen overslaan, daar draait het immers om de snelste tijd.
Ik wil graag werken bij Mud Masters. Kan dat?
Mensen die op deze vraag klikken, vinden we op voorhand al leuk! We hebben vooralsnog alleen geen vacatures. Ben je ondanks dit gegeven niet te stuiten, dan mag je altijd een open sollicitatie mailen naar crew@mudmasters.com. Het is trouwens ook heel erg leuk om deel te nemen als vrijwilliger. De sfeer is geweldig en grote dankbaarheid valt je ten deel!
Mud Masters FAQ

Feest na afloop

De euforie na afloop van je run behoud je het langst wanneer je in de Mud Masters-sfeer blijft. Niet als je thuis televisie gaat kijken. Ons advies: maak een pot met je vrienden, bestel een rits bier, eet iets, bedank Masters die je hebben geholpen en zing mee met de muziek. Het is één groot feest!

Toeschouwers

Ook als je niet deelneemt aan Mud Masters ben je van hárte welkom. Neem je vrienden, je moeder of een hele volksbuurt mee. Of wip langs met je terriër. Dat zien we graag. Het bier staat koud en van fanatiek geschreeuw langs de kant gaan onze krijgers alleen maar harder rennen. Entree = gratis.

TIP: Adres in je actiecam!

We maken het regelmatig mee: Deelnemers die nét iets te fanatiek van onze hindernissen af springen en daardoor onderweg hun actiecamera verliezen. Onze tip: Stop een briefje met je naam en adres in het hoesje. Dan sturen we ‘m naar je op als je camera wordt gevonden.

“TIMING IS EVERYTHING”

Zorg ervoor dat je anderhalf uur vóór je start aanwezig bent om je startbewijs op te halen en je sporttas in te leveren bij de garderobe. Dan begin je tenminste zen aan je parcours.

CHECKLIST


E-ticket
Om je startpakket bij de startnummerbalie op te halen.
Geld

Contant geld voor het parkeren.

Plastic zak

Plastic zak voor je natte kleding.

Kleding

Droge en warme kleding voor na je run. We raden aan om in sportkleding naar het terrein  te komen

Vrijwilligers

Meld je snel aan!

We hebben altijd hulp nodig om de deelnemers te helpen bij de hindernissen. Denk aan een zetje tegen de billen of een helpende hand. Een andere dankbare taak is het uitdelen van T-shirts, eten en bier. Lijkt het je leuk om mee te doen, alleen of met vrienden? Schrijf je in!