On sale: HAARLEMMERMEER Ticket kopen Informatie

HaarlemmermeerHAARLEMMERMEER

23 April 2017
UITVERKOCHT!

Voor kleine avonturiers en hun familie!

Voor avontuurlijke kinderen vanaf 6 jaar en hun vrienden en familie is er Mud Masters Family! Samen kruip en glijd je door een supermodderig maanlandschap van 3 kilometer lang en help je elkaar over de leukste hindernissen heen. Zo beleef je samen een onvergetelijk avontuur in de buitenlucht dat draait om uitdaging en vooral heel veel lol. Daar gaat nog lang over nagepraat worden aan de keukentafel… Moddervet!

Parcours

De stormbaan is 3 kilometer lang.

Op ongeveer elke 250 meter bevindt zich een hindernis. De hindernissen bestaan onder andere uit houten klimtoestellen en veel modder. Om ervoor te zorgen dat iedereen moe maar voldaan over de finish komt, zijn er hindernissen voor alle niveaus van lengte en fitheid. Er is geen diep water.

Inbegrepen bij deelname

Elke editie heeft een uniek shirt. We zouden zeggen: spaar ze allemaal!

Bewaakte garderobe
Er is plek voor één kleine tas per persoon
Car wash
Afspoelfaciliteiten na de finish
Omkleedruimtes
Gescheiden voor mannen en vrouwen
Gespreksstof voor op verjaardagen
Parcours
Afstand
Dagkassa
3 KM
€ 35,00
All prices include 6% VAT and are valid as long as tickets are available.

Leeftijden en begeleiding

De minimumleeftijd is 6 jaar. Kinderen van 6 tot 12 jaar mogen meedoen onder begeleiding van minimaal één volwassene (18+) met een geldig startnummer. Vanaf 12 jaar is begeleiding door een volwassene niet verplicht.

Delen van het parcours zijn te volgen voor toeschouwers. De entree voor toeschouwers is gratis.

Startseries

Mud Masters houden van lekker doorlopen!

Daarom starten al onze deelnemers in verschillende startseries. Elke 20 minuten gaat er weer een nieuwe serie met ongeveer 400 enthousiaste Mud Masters van start. Dat zorgt voor een goede doorstroom op het parcours.

Locatie & bereikbaarheid

Floriadeterrein
Stelling
Vijfhuizen

Per auto
Het navigatieadres is Stelling te Vijfhuizen. Volg de borden Mud Masters naar P-Noord (Stelling 1, Vijfhuizen) of P-Zuid (Paviljoenlaan, Hoofddorp).

O, en mogen we je adviseren te carpoolen? Teamspirit begint met een mini-roadtrip!

parkeren

Het parkeerterrein is vanaf 08:00 uur open. Een parkeerdagkaart kost 8 euro. Handig om gepast geld bij de hand te houden. Parkeren is alleen toegestaan op de aangegeven parkeerplaatsen. Hierbuiten wordt streng gecontroleerd (en gesleept).

Openbaar vervoer

Connexxion (R-net 300) verzorgt een snelle en regelmatige busdienst vanaf o.a. NS Schiphol, NS Hoofddorp en NS Haarlem. Stap uit bij bushalte ‘Expo Haarlemmermeer’. Dit is aan de rand van het evenemententerrein.

Rennen voor Afrika

Non-profitorganisatie Amref Flying Doctors is de charity partner van Mud Masters Family. Jij kunt met je deelname bijdragen aan schoon drinkwater voor kinderen in Afrika, door een sponsoractie te starten op de website van Amref Flying Doctors. Want Mud Masters helpen anderen graag!

Feest na afloop

Vier je finish op het festivalterrein, samen met duizenden soortgenoten. Na je avonturen op het parcours, zijn er genoeg mooie verhalen om te delen. Moe maar voldaan gaan jullie samen op de foto,en… smaakt de patat nog beter!

Toeschouwers

Ook als je niet deelneemt aan Mud Masters ben je van hárte welkom. Neem je vrienden, je moeder of een hele volksbuurt mee. Of wip langs met je terriër. Dat zien we graag. Het bier staat koud en van fanatiek geschreeuw langs de kant gaan onze krijgers alleen maar harder rennen. Entree = gratis.

TIP: Adres in je actiecam!

We maken het regelmatig mee: Deelnemers die nét iets te fanatiek van onze hindernissen af springen en daardoor onderweg hun actiecamera verliezen. Onze tip: Stop een briefje met je naam en adres in het hoesje. Dan sturen we ‘m naar je op als je camera wordt gevonden.

“TIMING IS EVERYTHING”

Zorg ervoor dat je anderhalf uur vóór je start aanwezig bent om je startbewijs op te halen en je sporttas in te leveren bij de garderobe. Dan begin je tenminste zen aan je parcours.

CHECKLIST


E-TICKET
Om je startpakket bij de startnummerbalie op te halen.
Geld

Contant geld voor het parkeren.

Plastic zak

Plastic zak voor je natte kleding.

Kleding
Droge en warme kleding voor na je run. We raden aan om in sportkleding naar het terrein te komen.

Vrijwilligers

Meld je snel aan!

We hebben altijd hulp nodig om de deelnemers te helpen bij de hindernissen. Denk aan een zetje tegen de billen of een helpende hand. Een andere dankbare taak is het uitdelen van T-shirts, eten en bier. Lijkt het je leuk om mee te doen, alleen of met vrienden? Schrijf je in!