On sale: HAARLEMMERMEER Ticket kopen Informatie

bij Nijmegen Airport WeezeAIRPORT WEEZE

6 & 7 mei 2017 Nieuw parcours - Nieuwe hindernissen - Nieuw finishshirt!
Inschrijving open! Ticket kopen (16+)

Inbegrepen bij deelname

Elke editie heeft een uniek shirt. We zouden zeggen: spaar ze allemaal!

Bewaakte garderobe
Er is plek voor één kleine tas per persoon
Car wash
Afspoelfaciliteiten na de finish
Drinkposten
Op het parcours + extra drinkpost bij finish marathondeelnemers
Omkleedruimtes
Gescheiden voor mannen en vrouwen
Foto's en video's
Die om ‘likes’ schreeuwen!
Gespreksstof voor op verjaardagen
Vorige Volgende
Parcours
Afstand
Fase 3
Tot: 28 februari 2017 12:00
Fase 4
Tot: 28 maart 2017 12:00
Fase 5
Tot: 5 mei 2017 23:59
Dagkassa
6 km
€ 59,- € 65,- € 69,- € 75,-
12 km
€ 75,- € 79,- € 85,- € 90-
18 km
€ 85,- € 89,- € 95,- € 100,-
42 km
€ 95,- € 99,- € 105,- € 110,-
Parcours
Afstand
6 km
12 km
18 km
42 km

Ticketprijzen zijn inclusief ticketfee en 19% BTW en gelden zolang de voorraad strekt.

Inschrijven

Schrijf je in!

Meedoen aan Mud Masters is er eentje voor op de bucketlist. Een dag vol modder, hindernissen en lol met je vrienden waar je járen later nog met een glimlach op terugkijkt en over opschept op verjaardagen!

Laat niks aan het toeval over en schrijf jou en je vrienden in dezelfde startserie in. Want Mud Masters is Teamwork met een hoofdletter T!

Ticket kopen (16+)
Vorige Volgende
Parcours
Afstand
Fase 3
Tot: 28 februari 2017 12:00
Fase 4
Tot: 28 maart 2017 12:00
Fase 5
Tot: 5 mei 2017 23:59
Dagkassa
6 km
€ 59,- € 65,- € 69,- € 75,-
12 km
€ 75,- € 79,- € 85,- € 90-
18 km
€ 85,- € 89,- € 95,- € 100,-
42 km
€ 95,- € 99,- € 105,- € 110,-
Parcours
Afstand
6 km
12 km
18 km
42 km

Inschrijven

Schrijf je bedrijf in!

Je leert je collega’s pas echt kennen in barre tijden. Modderige tijden, in dit geval. Wil je je manager ook een keer zien kruipen? Of de secretaresse haar mantelpakje zien verruilen voor een mud suit? Schrijf jullie in als bedrijventeam en creëer oneindige gespreksstof voor bij de koffieautomaat!

Geef de teamspirit een lekkere oppepper en onderscheid jullie bedrijf van de massa door jullie eigen teamshirts te laten ontwerpen en bedrukken! Stuur een e-mail naar teamwear@mudmasters.com voor meer informatie.

Ticket kopen (16+)

Startseries

Mud Masters houden van lekker doorlopen!

Daarom starten al onze deelnemers in verschillende startseries. Elke 20 minuten gaat er weer een nieuwe serie met ongeveer 400 enthousiaste Mud Masters van start. Dat zorgt voor een goede doorstroom op het parcours.

Samen met je vrienden van start

Natuurlijk wil je samen met je vrienden, collega’s, sportmaatjes en familieleden starten. Je gaat ze immers hard nodig hebben op het parcours! Als jullie je in dezelfde startserie inschrijven, gaan jullie gegarandeerd samen van start.

Is de startserie van je vrienden vol?

Schrijf je dan in een andere startserie in en vraag je vrienden om van startserie te wisselen. Zij kunnen dit heel gemakkelijk doen door in te loggen op hun profiel via de link die ze na hun aanmelding per e-mail hebben ontvangen. Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt.

Ticket kopen (16+)

Locatie & bereikbaarheid

Het evenement vindt plaats op de ruige Air Force base van Airport Weeze (bij Nijmegen). Je bereikt het evenementen- en parkeerterrein niet via de hoofdingang van de luchthaven, maar via de Baaler Straße.

Reistijden met de auto vanuit:
  • Nijmegen: 30 minuten
  • Venlo: 40 minuten
  • Den Bosch: 60 minuten
  • Eindhoven: 60 minuten
  • Utrecht: 80 minuten
Per auto
Het navigatieadres is ‘Baaler Straße, Weeze’. Volg de borden ‘Mud Masters’.

O, en mogen we je adviseren te carpoolen? Teamspirit begint met een mini-roadtrip!

parkeren

Het parkeerterrein is vanaf 08:00 uur open. Een parkeerdagkaart kost 5 euro. Houd hiervoor gepast geld bij de hand.

Openbaar vervoer vanuit Nederland
Er is een rechtstreekse busverbinding tussen onder andere Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Venlo, Den Bosch en Airport Weeze. Vergeet niet om je rit met deze Airport Weeze Shuttle van tevoren te reserveren.

Je kunt ook met de trein naar Nijmegen reizen en vanaf daar verder reizen met diezelfde Airport Weeze Shuttle. Tussen de eindhalte en het evenemententerrein zetten we shuttlebussen in.

SHUTTLEBUS VANUIT WEEZE
Tussen 08:00 uur en 20:00 uur rijdt er elk uur een shuttlebus van treinstation Weeze naar het evenemententerrein (en vice versa) en van Airport Weeze Terminal naar het evenemententerrein (en vice versa). Een enkele rit kost €2,50.

FAQ

Meest gestelde vragen

Wat is de minimumleeftijd voor deelname?
Vanaf 18 jaar is iedereen van harte welkom om deel te nemen.
Uit welke afstanden bestaat het parcours?
Er is een 6-, 12-, 18- en 42 kilometer-parcours. Op het 6-, 12- en 18 kilometer-parcours leggen deelnemers één unieke ronde af. Het 42 kilometer-parcours is opgebouwd uit één ronde van 18 kilometer en twee rondes van 12 kilometer. Sinds 2015 bieden we op sommige events ook het 24 Hours parcours aan, 24 uur lang doorbikkelen!
Hebben toeschouwers ook toegang tot het evenemententerrein?
Ja, natuurlijk! Ook als je niet deelneemt aan Mud Masters ben je van hárte welkom (vrij entree). En je mag zoveel mensen meenemen als je wilt. Drink gezellig een biertje en moedig onze krijgers aan. Doet er niet toe of je ze kent. Van fanatiek geschreeuw langs de kant gaat iedereen een stukje sneller. Oh ja, foto's maken mag natuurlijk ook: zoveel je wilt. Het is echter niet toegestaan de foto's te verkopen zonder schriftelijke toestemming van Mud Masters.
Mag ik één of meerdere hindernissen overslaan?
Dat mag. Jij bent baas over jóuw parcours. In de wedstrijdgroep mag je geen hindernissen overslaan, daar draait het immers om de snelste tijd.
Ik wil graag werken bij Mud Masters. Kan dat?
Mensen die op deze vraag klikken, vinden we op voorhand al leuk! We hebben vooralsnog alleen geen vacatures. Ben je ondanks dit gegeven niet te stuiten, dan mag je altijd een open sollicitatie mailen naar crew@mudmasters.com. Het is trouwens ook heel erg leuk om deel te nemen als vrijwilliger. De sfeer is geweldig en grote dankbaarheid valt je ten deel!
Mud Masters FAQ

Feest na afloop

De euforie na afloop van je run behoud je het langst wanneer je in de Mud Masters-sfeer blijft. Niet als je thuis televisie gaat kijken. Ons advies: maak een pot met je vrienden, bestel een rits bier, eet iets, bedank Masters die je hebben geholpen en zing mee met de muziek. Het is één groot feest!

Toeschouwers

Ook als je niet deelneemt aan Mud Masters ben je van hárte welkom. Neem je vrienden, je moeder of een hele volksbuurt mee. Of wip langs met je terriër. Dat zien we graag. Het bier staat koud en van fanatiek geschreeuw langs de kant gaan onze krijgers alleen maar harder rennen. Entree = gratis.

CHECKLIST

Hiernaast vind je een checklist met de belangrijkste spullen die je bij je moet hebben. Binnenkort kun je al deze informatie vinden op de voorbereidingspagina.

“TIMING IS EVERYTHING”

Zorg ervoor dat je anderhalf uur vóór je start aanwezig bent om je startbewijs op te halen en je sporttas in te leveren bij de garderobe. Dan begin je tenminste zen aan je parcours.

E-TICKET
Om je startpakket bij de startnummerbalie op te halen.
Geld

Contant geld voor het parkeren.

Plastic zak

Plastic zak voor je natte kleding.

Kleding

Droge en warme kleding voor na je run. We raden aan om in sportkleding naar het terrein te komen.

Vrijwilligers

Meld je snel aan!

We hebben altijd hulp nodig om de deelnemers te helpen bij de hindernissen. Denk aan een zetje tegen de billen of een helpende hand. Een andere dankbare taak is het uitdelen van T-shirts, eten en bier. Lijkt het je leuk om mee te doen, alleen of met vrienden? Schrijf je in!